PictView is not registered, it will run in evaluation mode

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Hlava

Post by Hlava »

Já bych ještě upozornil na jednu ne moc příjemnou stránku prohlížeče PictView - furt mi připomíná že jej nemám registrovaný. Chci například v menu Plugins použít modul Renamer, ale jakmile k němu jedu kurzorem a zavadím o řádek s modulem PictView, vyskočí na mě hláška "PictView is not registered, it will run in evaluation mode". To je sice od něj hezké že mi to furt klavíruje, ale i dosti otravné. Navíc mě v tuto chvíli PictView vůbec nezajímal a já musím znovu do menu a Plugins a znovu hledat Renamer ...
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

V okně Plugins > Plugins Manager vyberte plugin PictView a klikněte na tlačítko Remove. Tím plugin vyřadíte z konfigurace Salamandera (na disku zůstane a není problém ho tlačítkem Add zase přidat).

V budoucnu upravíme instalaci tak, aby se plugin uživatelům, kteří ho nemají zakoupený, odinstaloval automaticky.
Post Reply