Rozbalování rarů

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
kozak.vojtech
Posts: 6
Joined: 14 Apr 2006, 21:31

Rozbalování rarů

Post by kozak.vojtech »

Při rozbalování rozdělených rarů (nazev.rar, nazev.r01...) se při stiknuté klávese F10 nebo F12 rozbalování zastaví a spustí se až s jejím opětovným stisknutím. Vím, že je to jen taková drobnůstka na jinak skvělém progamu, ale snad Vám to pomůže ho vyšperkovat k dokonalosti.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5231
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Post by Jan Rysavy »

Klávesa F12 v mém případě (Windows XP Pro) nedělá nic, ale F10 se projevuje zastavením dekomprese. Jde o obecný jev: klávesa F10 v oknech s menu vstoupí do menu. V oknech bez menu aktivuje "Window Menu". Šipkou dolů Window Menu následně rozbalíte, klávesou Escape menu zavřete a další klávesou Escape režim "Window Menu" opustíte a operace se zase rozeběhne. Ve Windows XP stav po F10 není vizuálně nijak indikován, jde o klasický případ nedotaženého GUI (pod Windows XP bohužel běžný jev).

Standardní zkrakta pro otevření Window Menu je Alt+Space.
kozak.vojtech
Posts: 6
Joined: 14 Apr 2006, 21:31

Post by kozak.vojtech »

Jan Rysavy wrote:Ve Windows XP stav po F10 není vizuálně nijak indikován, jde o klasický případ nedotaženého GUI (pod Windows XP bohužel běžný jev).
Máte naprostou pravdu. Moje chyba.
Post Reply