Jan Rysavy wrote:A můžeš ty jednotlivé položky vysvětlit? Nerozumím jim, proto jsem se ptal.
Jasny:
jeden soubor = kopiroval jsem jeden soubor
sekvencni cteni & defrag = defragmentoval jsem disk a pri cteni jsem poslouchal hlavicky, aby bylo jasne, ze to jede na maximum a neni to ovlivnene nepredikovatelnym pohybem hlavicek (napr. kdyz si system neco zacne odsypavat z FAP)
prepaging/precaching bez omezeni = nevypinal jsem zadne tyto vymozenosti ani je neomezoval (i presto ze slo o porovnani ne absolutni cisla)
Jan Rysavy wrote:
Je to šikovné pro určení úzkého hrdla (společně se zatížením procesoru).
Jenze tady slo o vykon v porovnani, ne o absolutni cislo. Cili pokud sit jede max.
x potom maji oba programy stejna omezeni.
Jan Rysavy wrote:
cincura.net wrote:Akorat to quotovani tady je otresne, kam se podela klasika s '>'?
Jo, chce to ručně prořezávat, méně citovaného textu je někdy více
Spis je otresne to kopirovani quote="Jan Rysavy" v hranatych zavorkach s > je to hned.
Jan Rysavy wrote:
Co to je za notebook, něco starého? Procesor je na 100% jak při downloadu, tak při uploadu? Ve všech testovaných programech je procesor na 100% (Copy command, Servant Salamander, Windows Explorer)? Zkus prosím v okně Windows Task Manager > Performance zapnout volbu View > Show Kernel Times. Jsou nějaké rozdíly mezi CP/SS/WE?
Je to ponekud starecek - 1,13 Celer. s 640MB RAM.
Procesor je na 100% vsude. Soubor ma kolem 1GB.
Kernel times mam zapnuty, podivam se ti na to.
Jan Rysavy wrote:
To 100% zatížení procesoru mě mate, to vypadá na příčinu problému. Jak je ten soubor veliký? Dokážeš zjistit, na kolik je rozbitý fragmentů (můžu poslat maličký prográmek, který to zobrazí).
Jasny, ze to je jiste omezeni, co bys taky od toho stroje chtel. Ale znovu opakuji, ze to byl primy souboj, ne test na abs. vykon.[/quote]