Zdravim vsetkych fanusikov Servanta Salamandera. A hlavne developerov.
Mal by som navrh, ktory neviem ci uz nahodou niekto iny nenapisal.
Uvital by som moznost "vypnut" zobrazenie menu (Left, Files, Edit, ... ) rovnako ako sa da "zapnut / vypnut" zobrazovanie Top Toolbar, Plugins Bar, ...
Dovod? Vacsinu operacii robim vylucne uz len pomocou klavesovych skratiek... A absencia menu by SS dala viac nadych OSX-like aplikacii.
Též Vás zdravím !
Musím říci, že je to dosti zajímavý návrh, a myslím, že bych se mohl k tomuto i přiklonit, po těch letech používání Salamandera už se ty klávesové zkratky do paměti vryjí i lidem, kteří nemají tu paměť zrovna dobrou (jako třeba já)
ark wrote:muzes ho vzit a schovat upe doprava.. uvidis akorat L a pulku e..
Tím se však neušetří ten pruh, který tento toolbar zabírá a nezvětší se tak aktivní plocha panelů...
to tam nemas zadnej toolbar? jestli ne tak chapu.
Ano, tento případ jsem měl na mysli. Nejde však o mne, pouze jsem se snažil poukázat na to, že někdo může mít potřebu extrémně šetřit místem (při nízkém rozlišení na monitoru).
jis wrote:
Tím se však neušetří ten pruh, který tento toolbar zabírá a nezvětší se tak aktivní plocha panelů...
to tam nemas zadnej toolbar? jestli ne tak chapu.
Ano, tento případ jsem měl na mysli. Nejde však o mne, pouze jsem se snažil poukázat na to, že někdo může mít potřebu extrémně šetřit místem (při nízkém rozlišení na monitoru).
jasny chapu.. taky sem rad ze se to treba v opere da vypnout..;)
jen tak btw kdys jsme u toho setreni mistem.. da se nejak zbavit toho horniho title baru? jak tam je napsany Servant Salamander .... expires on .... a ty ty tri ikonky?
a to nejenom v slmndru..