Kopírování, přesouvání apod. z pluginu do pluginu
Kopírování, přesouvání apod. z pluginu do pluginu
Dobrý den,
Práce se Salamandrem by pro mě byla ještě rychlejší, kdyby umožňoval kopírování, přesouvání apod. z archivu do archivu, z eftýpka do archivu, z ftp pluginu do sftp, atd.
Držím vám palce
Martin Kaman
Práce se Salamandrem by pro mě byla ještě rychlejší, kdyby umožňoval kopírování, přesouvání apod. z archivu do archivu, z eftýpka do archivu, z ftp pluginu do sftp, atd.
Držím vám palce
Martin Kaman
Re: Kopírování, přesouvání apod. z pluginu do pluginu
Rozhodne se pridavam k teto pripomince, kopirovani primo z archivu na FTP by se me taky libilo!bzuK wrote:Dobrý den,
Držím vám palce
Martin Kaman
Jinak vsem ze SS diky!
-
Re: FTP > FTP
Furt jsem nebyl spokojený s formulací a nemohl jsem si vzpomenout proč. Už to vím. Chtěl jsem to dovysvětlit: tato funkce je výhodná hlavně ve chvíli, kdy přesun probíhá v rámci webu a nezatěžuje moje připojení. Dejme tomu, že dělám reorganizaci webu a mám tam 200 MiB dat. Je nesmysl je stahovat k sobě, přeorganizovat a pak zase uploadovat. Data už jsou na vzdáleném disku tak je stačí přesouvat mezi adresáři bez zátěže připojení.
GeBu wrote:Mě by se hodila možnost přesunu adresáře v rámci FTP
A jde něco takového ftp protokolem provést? Podporuje ftp:rename i přesun souboru? Mně se to nějak nepodařilo, když jsem se o to historicky pokoušel.GeBu wrote: ... tak je stačí přesouvat mezi adresáři bez zátěže připojení.
Použil jsem nějaký jiný soft a v něm to šlo - vypadal jako Windows Explorer a jen se složka přetáhla. Ale už nevím, který to byl. Zkusím.
Datalog wrote:A jde něco takového ftp protokolem provést?
-
- ALTAP Staff
FXP (File eXchange Protocol): http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol
Petr to do FTP pluginu časem přidá. Vedle podpory pro SSL druhá větší věc, která by stála za implementaci.
Petr to do FTP pluginu časem přidá. Vedle podpory pro SSL druhá větší věc, která by stála za implementaci.
Díky za odkaz. Vypadá to moc zajímavě, obzvláště pro mne jako modemáře (GPRS). Za implementaci něčeho takového se přimlouvám, i když ne s tak velkou prioritou.Jan Rysavy wrote:FXP (File eXchange Protocol): http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol
Nejak se zapomelo na uvodni prispevek!Jan Rysavy wrote:FXP (File eXchange Protocol): http://en.wikipedia.org/wiki/File_eXchange_Protocol

Co takhle kopirovani primo ze zipu na FTP???
Neslo by to udelat?
-
- ALTAP Staff
Šlo by to udělat, ale zatím to neplánujeme. Jde o poměrně komplikovanou úlohu zaměřenou na úzkou skupinu uživatelů a Salamander postrádá mnohem důležitější vlastnosti, viz ALTAP Roadmap.Anonymous wrote:Nejak se zapomelo na uvodni prispevek!
Co takhle kopirovani primo ze zipu na FTP???
Neslo by to udelat?