Dobrý den,
ve Win XP jsem narazil na malý problém s panelem Hot Paths. Mám nadefinovanou jednu horkou cestu a Salamander vedle názvu zobrazuje žlutou ikonu složky s hvězdičkou uprostřed. Pokud je Salamander zapnutý a ve Windows změním vzhled a nebo barevné schéma, tak tato ikona vždy zmizí a zůstane pouze samotný text. Pro opětovné zobrazení ikony je nutné Salamander spustit znova.
mizející ikona na panelu Hot Paths
-
-
- ALTAP Staff
Omlouvám se za pozdní reakci. Dostal jsem se k otestování problému (SS 2.5 RC1 pod Win XP Pro) a nejsem schopen ho navodit. Máte na mysli ikonky, které jsou u Hot Paths položek zobrazeny v menu Alt+F1, případně v menu Left > Go To? Žádné jiné ikonky (například v nástrojových lištách) takto nemizejí?
-
Dobrý den,
nevím jak sem vložit obrázek, tak vám ho pošlu přímo na mail, ale o tyto malé ikonky, o kterých píšete se nejedná. Mám zapnutý panel Hot Paths přes menu Options/Show/Hot Paths Bar a ten se zobrazí jako panel nabídek/nástrojů přímo v okně Salamandera. Tam je žlutá ikona složky s hvězdou uprostřed a zlobí právě tato ikona. Obrázek s ukázkou před změnou a po změně vzhledu posílám na e-mail.[/img]
nevím jak sem vložit obrázek, tak vám ho pošlu přímo na mail, ale o tyto malé ikonky, o kterých píšete se nejedná. Mám zapnutý panel Hot Paths přes menu Options/Show/Hot Paths Bar a ten se zobrazí jako panel nabídek/nástrojů přímo v okně Salamandera. Tam je žlutá ikona složky s hvězdou uprostřed a zlobí právě tato ikona. Obrázek s ukázkou před změnou a po změně vzhledu posílám na e-mail.[/img]
-
- ALTAP Staff