Dobrý den,
ano, jedná se o
https://disk.wedos.com/en/. Kopírování na cílový disk je jinak korektní, tj. včetně rozpoznání nedostatku místa ať už před či v průběhu operace.
Snažil jsem se chybu cíleně nasimulovat, abych vám mohl popsat přesný postup... Jak už to tak bývá, tak jsem špatný ZIP sice vyrobil, ale přesný postup se mi nedaří popsat. Zkusím alespoň popsat operace, které jsem dělal souběžně:
1) vytváření většího ZIPu přímo do sdílené složky (jediný zdrojový soubor řádově 8 GB, cílový zip řádově 0,5 GB, bez připojení jako síťový disk)
2) přesouvání souborů z cílového disku, na kterém je velmi málo místa (řádově jednotky MB), čímž dochází k postupnému uvolňování místa pro právě vytvářený ZIP
3) a aby toho nebylo málo, tak stejnou sdílenou složku připojuji jako síťový disk a vzápětí jej opět odpojuji (toto dělá úplně jiný proces - job)
4) V průběhu se párkrát stane, že musím dát "Retry" při vytváření ZIPu, protože průběžně dojde místo na síťovém disku
Sám uznávám, že podobně úchylné postupy asi dělá minimum uživatelů... Ale hlásit se to musí

Problém bude asi v tom připojování a odpojování síťového disku, kdy dle mého odhadu dojde k násilnému odpojení (a tím pádem zahození všeho, co je v bufferu) a v cílovém ZIPu pak chybí pár bajtů. Ale to je jen odhad.
Ještě doplním, že celá konfigurace je WIn2012 R2, AS 3.04 x64
Tak snad alespoň nasměroval.
Pavel