AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 x64 -otvoriť naraz všetky vyhľadané
AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 x64 -otvoriť naraz všetky vyhľadané
Aktualizoval som si AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 x64 - a zase zase nejde otvoriť naraz všetky vyhľadané *.txt súbory z rôznych priečinkov. Nepomáha už ani klávesová skratka SHIFT+ENTER.
Keď vyhľadam cca 11 *.txt súborov z rôznych priečinkov. Označím ich (zamodrím) tak po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER nastane chaos.
Posledný súbor z vyhľadaných otvorí asi 6x a z ostatných 9 vyhľadaných súborov otvorí iba 5.
SUMA SUMÁRUM:
Po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER síce otvorí 11 *.txt súborov, lenže jeden a ten istý súbor otvorí až 6x a z ostatných náhodne otvori 5 *.txt súborov.
Ostavajúcich 5 vyhľadaných *.txt súborov neotvorí vôbec.
(Pokračování z: viewtopic.php?f=6&t=7449)
Keď vyhľadam cca 11 *.txt súborov z rôznych priečinkov. Označím ich (zamodrím) tak po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER nastane chaos.
Posledný súbor z vyhľadaných otvorí asi 6x a z ostatných 9 vyhľadaných súborov otvorí iba 5.
SUMA SUMÁRUM:
Po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER síce otvorí 11 *.txt súborov, lenže jeden a ten istý súbor otvorí až 6x a z ostatných náhodne otvori 5 *.txt súborov.
Ostavajúcich 5 vyhľadaných *.txt súborov neotvorí vôbec.
(Pokračování z: viewtopic.php?f=6&t=7449)
Re: AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 x64 -otvoriť naraz všetky vyhľa
Nikto nič?
Zostáva jedine návrat na AS 3.01 (x64) ?
Zostáva jedine návrat na AS 3.01 (x64) ?
Na XP to vyzerá, že funguje OK (v3.02).
Testoval som otvorenie 6 textových súborov.
Testoval som otvorenie 6 textových súborov.
Ja hovorím o AS 3.02 (x64) a nie o AS 3.02 (x86).
Urobil som pokus:
Vedľa AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 (x64) som si nainštaloval aj AS 3.02 (x86) - a výsledok je rovnaký - tiež nejde otvoriť naraz všetky vyhľadané *.txt súbory z rôznych priečinkov. Nepomáha už ani klávesová skratka SHIFT+ENTER. Keď vyhľadam cca 11 *.txt súborov z rôznych priečinkov. A potom ich označím (zamodrím) tak po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER nastane chaos. Posledný súbor z vyhľadaných otvorí asi 6x a z ostatných 9 vyhľadaných súborov otvorí iba 5.
SUMA SUMÁRUM:
Po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER AS 3.02 (x86 )vo Win 8.1 (x64) síce otvorí 11 *.txt súborov, lenže jeden a ten istý súbor otvorí až 6x a z ostatných náhodne otvori 5 *.txt súborov. Ostavajúcich 5 vyhľadaných *.txt súborov neotvorí vôbec.
Vedľa AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 (x64) som si nainštaloval aj AS 3.02 (x86) - a výsledok je rovnaký - tiež nejde otvoriť naraz všetky vyhľadané *.txt súbory z rôznych priečinkov. Nepomáha už ani klávesová skratka SHIFT+ENTER. Keď vyhľadam cca 11 *.txt súborov z rôznych priečinkov. A potom ich označím (zamodrím) tak po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER nastane chaos. Posledný súbor z vyhľadaných otvorí asi 6x a z ostatných 9 vyhľadaných súborov otvorí iba 5.
SUMA SUMÁRUM:
Po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER AS 3.02 (x86 )vo Win 8.1 (x64) síce otvorí 11 *.txt súborov, lenže jeden a ten istý súbor otvorí až 6x a z ostatných náhodne otvori 5 *.txt súborov. Ostavajúcich 5 vyhľadaných *.txt súborov neotvorí vôbec.
Dal som si vyhľadať cca 11 *.jpg súborov z rôznych priečinkov a výsledok je rovnaký - tiež nejde otvoriť naraz všetky vyhľadané *.jpg súbory z rôznych priečinkov. Nepomáha už ani klávesová skratka SHIFT+ENTER. Keď vyhľadam cca 11 *.jpg súborov z rôznych priečinkov. A potom ich označím (zamodrím) tak po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER nastane chaos. Posledný súbor z vyhľadaných *.jpg otvorí asi 6x a z ostatných 9 vyhľadaných súborov otvorí iba 5.Ether wrote:Zkuste otevřít soubory náležející jinému programu. Já jsem právě vyzkoušel soubory ZIP (otvírá Explorer) z v3.02x64 na Windows 8x64 a nezporozoval jsem popsaný problém.
SUMA SUMÁRUM:
Po stlačení klávesovej skratky SHIFT+ENTER AS 3.02 (x86) a ani AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 (x64) neotvorí všetkých 11 *.jpg súborov. Jeden a ten istý súbor otvorí až 6x a z ostatných náhodne otvori 5 *.jpg súborov. Ostavajúcich 5 vyhľadaných *.jpg súborov neotvorí vôbec.
-
- ALTAP Staff
Mohl bych poprosit o zabalení problematické struktury do 7z archivu? Také se mi to nedaří reprodukovat.
-
- ALTAP Staff
Zkuste třeba přiložený pokus.7z vybalit na disk a hledat *.txt. U mě to šlape (Win 8.1 x64, AS 3.02 x64).
- Attachments
-
- pokus.7z
- (427 Bytes) Downloaded 336 times
AS 3.02 (x64) vo Win 8.1 x64 mi vyhľadal 11 rozdielných súborov *.txt
===========================
Otvorilo mi to 11 dokumentov *.txt takto:
a - neotvorilo vôbec
b - 1x
c - neotvorilo vôbec
d - 1x
e - 1x
f - 1x
g - neotvorilo vôbec
h - 1x
i - 5x
j - 1x
k - neotvorilo vôbec
V prieskumníkovi Win 8.1 (x64) vyhľadalo a otvorilo všetko v poriadku.
a - neotvorilo vôbec
b - 1x
c - neotvorilo vôbec
d - 1x
e - 1x
f - 1x
g - neotvorilo vôbec
h - 1x
i - 5x
j - 1x
k - neotvorilo vôbec
-
- ALTAP Staff
Takže jestli dobře chápu, tak pokud navodíte situaci dle přiloženého snímku obrazovky, v tom levém seznamu máte pod sebou 5x nápis "i - Notepad"? Mohl bych pro jistotu poprosit o snímek z Vaší obrazovky, aby byla jistota, že se bavím o tom samém? Díky.
- Attachments
-
- pokus.png (50.37 KiB) Viewed 13223 times
Zopakoval som tento pokus a výsledok je tento:
a - neotvorilo vôbec
b - 1x
c - neotvorilo vôbec
d - neotvorilo vôbec
e - 1x
f - neotvorilo vôbec
g - neotvorilo vôbec
h - neotvorilo vôbec
i - 7x
j - 1x
k - 1x
a - neotvorilo vôbec
b - 1x
c - neotvorilo vôbec
d - neotvorilo vôbec
e - 1x
f - neotvorilo vôbec
g - neotvorilo vôbec
h - neotvorilo vôbec
i - 7x
j - 1x
k - 1x
-
- ALTAP Staff
Vedle toho snímku Vaší obrazovky by mě zajímal výsledek ještě jednoho pokusu. Mohl byste místo Open All Selected projet seznam nalezených souborů postupně (aby byl vždy vybrán právě jeden) a otevírat každý klávesou Enter? To je v podstatě co uvnitř dělá Salamander při příkazu Open All Selected. Tak jak by to dopadlo při postupném "ručením" otevření?
Vo výpise sú všetky súbory od a až po k (vaše žlté okienko)
ale v lište Win 8.1 (x64) sú otvorené iné súbory (jeden duplicitne a niektoré nezobrazené vôbec)
Viac obrázky:
chýba tam napr: a, c, e
duplicita je u i ... atď
ale v lište Win 8.1 (x64) sú otvorené iné súbory (jeden duplicitne a niektoré nezobrazené vôbec)
Viac obrázky:
chýba tam napr: a, c, e
duplicita je u i ... atď
-
- ALTAP Staff
Zajímavé, díky. Koukám do kódu a nevidím prostor pro chybu, uvidíme co ten pokus s postupným otevíráním.
Pro zajímavost funkce, která řeší Open (onlyFocused==TRUE) i Open All Selected (onlyFocused==FALSE):
Pro zajímavost funkce, která řeší Open (onlyFocused==TRUE) i Open All Selected (onlyFocused==FALSE):
Code: Select all
CFindDialog::OnOpen(BOOL onlyFocused)
{
int index = -1;
do
{
index = ListView_GetNextItem(FoundFilesListView->HWindow, index, onlyFocused ? LVNI_FOCUSED : LVNI_SELECTED);
if (index != -1)
{
CFoundFilesData *file = FoundFilesListView->At(index);
ExecuteAssociation(HWindow, file->Path, file->Name);
}
} while (!onlyFocused && index != -1);
}
Neporozumel som. Očakáva sa odo mňa nejaká reakcia na nejaký pokus s postupným otváraním?