PB87: Strata focusu

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
mkolka
Posts: 3
Joined: 31 Jul 2012, 10:41

PB87: Strata focusu

Post by mkolka » 31 Jul 2012, 10:46

Dobry den,

pri kopirovani suboru, zvolim subor stlacim F5, potvrdim enterom (este raz potvrdim prepisanie rovnakeho opat enterom), vykona sa kopirovanie, ale AS nedostane naspat focus. To znamena ze musim do okna znova kliknut. Je to dost otrava.

AS 3.0 PB87 x64
Win 7 Pro x64.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5127
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB87: Strata focusu

Post by Jan Rysavy » 31 Jul 2012, 15:12

Nepoužíváte TeamViewer? Viz http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=2&t=4252

User avatar
Ether
Posts: 1459
Joined: 10 May 2007, 16:08
Location: Czech Republic
Contact:

Re: PB87: Strata focusu

Post by Ether » 31 Jul 2012, 15:55

Taky si pamatuju na časté problémy s pomocníkem ctfmon.exe, na fóru je o něm spousta vláken, i když mám pocit, že to platí jenom pro Windows XP.
Ελληνικά rulez.

mkolka
Posts: 3
Joined: 31 Jul 2012, 10:41

Re: PB87: Strata focusu

Post by mkolka » 01 Aug 2012, 12:08

Jan Rysavy wrote:Nepoužíváte TeamViewer? Viz http://forum.altap.cz/viewtopic.php?f=2&t=4252
Pouzivam najnovsiu verziu TeamVieweru. Ale v AS 2.54, ktory mam spusteny tiez to funguje korektne aj so spustenym TV. Ked som vypol Quick Connect v TV, uz to funguje spravne aj v AS 3.00. Dakujem za navod ako obist tuto chybku.

Post Reply