Tento problém se táhne skrze několik verzí Salamandera, ale až teď jsem se vyhecoval to sem napsat.
V PictView mám nastaveno kolečko myši pro rolování mezi obrázky.
Mám adresář s obrázky, vcelku asi nezáleží na tom, kolik jich tam je.
Stisknu F3 na prohlížení obrázků, naskočí PictView, roluji, listuji, vše funguje.
Když ale nechám PictView takto běžet delší dobu (a je jedno jestli je v popředí nebo na pozadí), zmizí možnost listování mezi obrázky - kolečko myši nereaguje a zešediví i šipky Otevřít předchozí / Otevřít následující na liště nástrojů. Jak dlouhá ta prodleva je jsem nikdy nevypozoroval.
Vopruz pořád zpátky dohledávat adresář s obrázky a znovu je načítat, abych jimi mohl po chvíli listovat.
PictView - chyba při přechodu mezi obrázky
Re: PictView - chyba při přechodu mezi obrázky
PictView a ostatní prohlížeče s podporou Previous/Next jsou v tomto závislé na Salamanderovi, přesněji tedy na jeho datech o příslušném panelu. Pokud v panelu změníte cestu, už není zaručeno, že prohlížeč bude schopen procházet ostatní soubory. Je to dáno tím, že prohlížeče přebírají řazení, filtry a označené soubory panelu.
Ελληνικά rulez.
Aha, no to je docela mrzutá vlastnost ...
Už aby byly záložky, ty by ten problém snad mohly vyřešit.
Už aby byly záložky, ty by ten problém snad mohly vyřešit.
-
- ALTAP Staff
Stačí stisk klávesy 'F' (menu File / Focus) v okně PictView, v aktuálním panelu Salamandera se najde právě prohlížený soubor. Nicméně díky přetržené vazbě mezi oknem PictView a panelem je navíc potřeba okno PictView zavřít a otevřít (Esc a F3) a vazbu tím obnovit.Hlava wrote:Vopruz pořád zpátky dohledávat adresář s obrázky a znovu je načítat, abych jimi mohl po chvíli listovat.