Porovnání časových značek souborů při dotazu na přepsání
Porovnání časových značek souborů při dotazu na přepsání
Uvítal bych v dotazu na přepsání souborů při kopírování nějakou rychlou indikaci (barvou, ikonou,...) zdali nahrazuji starý soubor novým nebo nový starým nebo se soubory jeví stejné. Mám na mysli pouze porovnání na základě času poslední změny, případně velikosti souborů. U souborů s version info by nebylo od věci uvádět také verzi.
Re: Porovnání časových značek souborů při dotazu na přepsání
Já bych uvítal v dialogu dotazu na přepsání souboru možnost tyto dva soubory spolu porovnat pomocí pluginu "Compare files" a taky "View".Petr wrote:Uvítal bych v dotazu na přepsání souborů při kopírování nějakou rychlou indikaci (barvou, ikonou,...) zdali nahrazuji starý soubor novým nebo nový starým nebo se soubory jeví stejné. Mám na mysli pouze porovnání na základě času poslední změny, případně velikosti souborů. U souborů s version info by nebylo od věci uvádět také verzi.
Pridávam sa, priamy odkaz na porovnanie pred prepísaním by sa hodil. Možno ale bude problém s tým, že je to plugin.ino wrote:Já bych uvítal v dialogu dotazu na přepsání souboru možnost tyto dva soubory spolu porovnat pomocí pluginu "Compare files" a taky "View".
bebe wrote:Možno ale bude problém s tým, že je to plugin.

Ak by sa rozšírilo API o podobnú (možno trochu neštandardnú) funkcionalitu, tak prečo nie, ale zatiaľ mi asi všetko z roadmapy chýba oveľa viacino wrote:To by se dalo ošetřit v nastavení pluginu, kde by se povolilo zobrazení advanced tlačítek v dialogu přepsání souboru...