Asi opravdu nejsem z nejbystřejších, protože jsem ono nastavení musel chvilku hledat (já vím, je to tu napsané jasně "on Options button"...).Altap Salamander 2.53 beta 1 (Preview Build 38)
+ Copy/Move dialog box: it is possible to save current options as defaults for further use. See the drop-down menu on Options button.
Nicméně jsem během hledání klikal na tlačítko Options a všiml jsem si, že pokud cokoliv nastavím (zaškrtnu checkbox) a potom dvakrát stisknu Options tlačítko (chovám a poté znovu zobrazím volby) tak se předchozí nastavení zruší (checkboxy jsou prázdné). Nikdy jsem si toho nevšiml, ačkoliv u 2.52 se to chová stejně (ano, vždy jsem po zvolení nastavení dal Copy a s tlačítkem jsem si více nehrál, takže se to nemohlo nikdy projevit a ani mi to nikdy nevadilo).
Problém nastane, když si nastavím např. Wait until... a poté potvrdím pomocí "Save options as defaults" . Pokud mám nastavený nějaký default, tak se mi při klikání na tlačítko Options toto nastavení pro dané dialogové okno zruší. Potom tedy musím ono okno zavřít a znovu stisknout F5, abych se vrátil zpět k mnou uloženým default nastavení, a nebo to vyklikat znovu...
Otázkou je, jestli je to bug nebo feature
Mimochodem, máte tam "Save options as defaults", což se mi moc nezdá - výchozí je vždy jen jedno, ačkoliv může zahrnovat vícero nastavení.