Jan Patera wrote:Nejde tak o refresh, jako spise o recompare, coz obecne trva dlouho az strasne dlouho. Viz rada threadu zde na forech. Sam neco podobneho obcas delam a prijde mi rychlejsi mit druhou ruku na klavesnici a ctrl-R snadno zmacknout....
Jeste nekomu chybi Recompare na toolbaru? Asi ho pridam, jen nevim, jak by melo vypadat...
Pravda, je to recompare a ne refresh, ktere se mi tam vloudilo ve smyslu "zmenil se mi zdrojovy soubor, tak jej znovu nacti", coz je ve zkutecnosti "znovu nacti a porovnej".
S delkou porovnavani nemam problem. Obvykle porovnavam pouze nekolika kB soubory s nekolika stovkami radku...
Co se tyce vzhledu ikony, tak se nabizeji tri moznosti:
- kdyz se pouzije ikona File comparatoru, tak tam budou vedle sebe dost podobne ikonky (copy a recompare),
- kdyz se pouzije ikona Refresh, Snad bude uzivatelum "jasne", ze v tomto pluginu nepujde pouze o refresh obsahu souboru, ale o Refres + Recompare. Toto reseni by bylo zrejme ponekud nestandardni vuci zbytku Salamanderu
- a co pouzit ikonu Comparatoru uvnitr s sipkami z ikony Refresh (jedna sipka muze byt modra a druha ruda)
- posledni bonusova moznost: pouzit plne jinou ikonku nebo dokonce prachproste tlacitko.