Zdravim *,
neslo by udelat, ze se rozbali historie cest, kdyz se klikne i jinam nez na tu sipku (a samozrejme mimo prvky ktere maji jiny vyznam).
Rozbaleni historie kdyz se klikne mimo cestu
-
Rozbaleni historie kdyz se klikne mimo cestu
Jiri {x2} Cincura
Re: Rozbaleni historie kdyz se klikne mimo cestu
Ja jsem taky pro.cincura.net wrote:Zdravim *,
neslo by udelat, ze se rozbali historie cest, kdyz se klikne i jinam nez na tu sipku (a samozrejme mimo prvky ktere maji jiny vyznam).
-
Souhlasím. Než se trefovat myší do trojúhelníčku, je často rychlejší použít Alt-F12. Také mi chybí možnost seznam přetřídit podle abecedy. Nyní je tříděn tak, že naposledy použité cesty jsou úplně nahoře a ty nejstarší dole.
Často se také stává, že v seznamu nenajdu cestu, kterou jsem před malou chvílí použil. Jaká je vlastně logika vytváření tohoto seznamu?
Často se také stává, že v seznamu nenajdu cestu, kterou jsem před malou chvílí použil. Jaká je vlastně logika vytváření tohoto seznamu?
Altap Salamander fan since 1998
-
Pokud mam ruce na klavesnici tak jo. Ale kdyz mam v ruce mys, radsi si seznam rozbalim pomoci ni. Ale blbe se tam trefuje.jis wrote:Souhlasím. Než se trefovat myší do trojúhelníčku, je často rychlejší použít Alt-F12.

Odpovedel sis sam. Seznam se vytvari tak jak prochazis v SS cesty.jis wrote: Také mi chybí možnost seznam přetřídit podle abecedy. Nyní je tříděn tak, že naposledy použité cesty jsou úplně nahoře a ty nejstarší dole.
Jiri {x2} Cincura
-
- ALTAP Staff
Původně tento seznam obsahoval všechny navštívené cesty, ale ty příliš rychle "utekly", takže nyní se do seznamu přidávají pouze "špinavé" cesty. Myšleno ve smyslu použití, zkrátka cesty, na kterých uživatel provede nějakou akci (View, Edit, Copy, ...).jis wrote:Často se také stává, že v seznamu nenajdu cestu, kterou jsem před malou chvílí použil. Jaká je vlastně logika vytváření tohoto seznamu?
Kompletní historie cest je dostupná v přes Alt+Left/Right a na šipce (dropdown) odpovídajících tlačítek v nástrojové liště.
-
- ALTAP Staff
Koukal jsem na aktivní oblast šipky a zase tak malá mi nepřipadá. Šipka reaguje i na ne zcela přesné kliknutí (poznáte podle jejího obarvení po najetí kurzorem). Šířka aktivní oblasti u mě přibližně odpovídá šířce rolovátek.zdenek bulin wrote:Taky se přidávám. Nebo alespoň zvětšit aktivní oblast, kde se po kliknutí historie rozbalí, protože ta šipka je opravdu dost malá.
U Vás je to jinak?
-
Jo, pravda, to jsem zapomnel zduraznit. Pri pohledu to je ale celkem jasne.Jan Rysavy wrote:takže nyní se do seznamu přidávají pouze "špinavé" cesty.
Ja bych ji tipl na velikost bezneho tlacitka na beznem toolbaru. Rozhodne si myslim, ze pokud je cesta kratka neni problem prostor lepe vyuzit - ci pripadne vyuzit jen tu pravou stranu, kde je celkem dost mista.Jan Rysavy wrote:Šířka aktivní oblasti u mě přibližně odpovídá šířce rolovátek.
V souvislosti s tim me napada figl. Co tu sipku zvetsit, treba o 100% na sirku, ale posouvat ji tak, aby byla vzdy ve stredu mezi cestou a volnym mistem (az to nejakeho limitu jak max. tak min.). Tim by mohla byt vetsi a zas az tak moc by to nevadilo.
Jiri {x2} Cincura
-
Teď jsem to zkoušel a máte pravdu, že to není aktivní jen přímo na šipce, ale odpovídá to tak tomu co píšete. Ona na pohled vypadá hodně malá a tak je to spíše "optický" problém. Možná by se mohla trošku zvětšit a hned by to na oko vypadalo, že má vetší aktivní oblast.Jan Rysavy wrote:Koukal jsem na aktivní oblast šipky a zase tak malá mi nepřipadá. Šipka reaguje i na ne zcela přesné kliknutí (poznáte podle jejího obarvení po najetí kurzorem). Šířka aktivní oblasti u mě přibližně odpovídá šířce rolovátek.zdenek bulin wrote:Taky se přidávám. Nebo alespoň zvětšit aktivní oblast, kde se po kliknutí historie rozbalí, protože ta šipka je opravdu dost malá.
U Vás je to jinak?