UnISO: pády/záseky na nestandardních ISO (špatný boot image)

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Ether

UnISO: pády/záseky na nestandardních ISO (špatný boot image)

Post by Ether »

Používám občas program InfraRecorder (opensource) a dokáže vygenerovat jakési nestandardní ISO soubory ("standardnost" posuzuju podle toho, jak to otevře IsoBuster), když přidám do projektu boot image bez emulace. Někdy se mi podaří ISO otevřít, ale soubory mají prázdné nebo divné názvy, někdy se Salamander zasekne na hlášce Unpacking... (s předchozím výskytem chybového okna s hláškou 'Error'), a jednou se mi podařilo vyloudit hlášku v příloze na asi 200MiB ISO souboru.

Samozřejmě po vás nechci, abyste takové soubory dokázali otevřít, ale UnISO se by na nich neměl tak kousat.
Attachments
Zajímalo by mně, co by se stalo, kdybych mu tu paměť opravdu byl schopný přidělit.
Zajímalo by mně, co by se stalo, kdybych mu tu paměť opravdu byl schopný přidělit.
uniso-chyba.gif (7.45 KiB) Viewed 4214 times
Ελληνικά rulez.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Re: UnISO: pády/záseky na nestandardních ISO (špatný boot image)

Post by Jan Rysavy »

Bylo by možné nám dodat testovací image, na kterém by šel problém odladit?
Ether

Post by Ether »

Posláno.
Ελληνικά rulez.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

ether wrote:Používám občas program InfraRecorder (opensource) a dokáže vygenerovat jakési nestandardní ISO soubory (...), když přidám do projektu boot image bez emulace.
Vsechny podivnosti se odvijeji od nesmyslneho a chybneho boot sektoru. Pristi verze Salamandera (2.53b1/2.53) odmitne takove obrazy nacist.
Post Reply