V prve rade se omlouvam za novy thread, tusim ze to tu uz nekde je (nebo neco podobneho), ale nemuzu to najit.
Takze co mi vadi. Obcas pri rozbalovani 7z archivu vyskakuje chyba o alokaci pameti - viz treba:
Code: Select all
---------------------------
Altap Salamander 2.52 beta 1
Insufficient memory to allocate 776466476 bytes. Try to release some memory (e.g. close some running application) and click Retry. Click Cancel to terminate this application (it may result in data loss).
Retry Cancel
Sice uz nevim coze ma byt pricinou, ovsem kdyz takovato hlaska vyskoci treba u achivu co ma radove par kilo, tak je to velmi podivne. No ale budiz, stane se. Co ovsem nasleduje dale - vyberu Cancel (co jineho taky muzu kdyz Retry vyhazuje chybu stale dokola) a dostanu okno:
Code: Select all
Altap Salamander 2.52 beta 1
Do you really want to terminate this application?
WARNING: All unsaved data will be lost!
Yes No
A tady jsem zmaten -
proc jakakoliv chyba v pluginu chce sestrelit cely AS??? Navic pokud zvolim No, dostanu se zpet na chybu cislo 1 o nedostatku pameti. Takze at delam cokoliv, prijdu o vse, co jsem mel v te chvili rozdelane. Posledni dobou se mi to stava celkem casto a dost mi to vadi. Pravda, snazim se nepouzivat interni 7z plugin v AS - ale ze zvyku to delam a pak nadavam.