Jan Ryšavý nedávno zvěřejnil ikony použité pro nástrojové lišty Salamanderu. Doufal jsem, že se mi podaří vytvořit novější verzi ikon a pomoci tak Salamanderu ke zkrášlení

- Některé ikony jsou zobrazeny v Middle toolbaru, ale ne v odpovídající položce menu Salamanderu. Konkrétně:
-- Swap Panels Ctrl+U
-- NTFS Compress
-- NTFS Uncompress
-- Change Case Ctrl+F7
- Některé ikony mají ve Windows jiný význam:
-- View F3 používá ikonu Print Preview.
-- Compare Directories Ctrl+F10 zobrazuje dvě složky s lupou značící hledání
-- Change Attributes Ctrl+F2 mi připadá též nevhodná - ozubené kolo značí něco systémového nebo konfiguračního... při prvním pohledu na Middle toolbar jsem měl dojem, že se otevře konfigurace Salamanderu.
- Některé ikony nejsou použity (nebo jsem je v Salamanderu nenašel)
Přikládám:
used.png - původní obrázek s vyříznutými nepoužitými ikonami.
unused.png - obrázek s nepoužitými ikonami
xpstyle.png - s několika ikonami nahrazenými Windows XP verzí (žádné ručně kreslené, takže značně nedokončené)
xpicons16.png - 16x16 ikony, které jsem vytahal z Windows XP vytahal. Pro inspiraci pro případné zájemce dokreslit nové ikony

xpicons24.png - 24x24 ikony z Windows XP
Zkoušel jsem vytáhnout ještě novější styl ikon z Windows 7, jenže mám pocit, že Microsoft v Exploreru všechny ikony opustil. Už není možné ani vytvořit svoji nástrojovou lištu

Cíl tohoto vlákna:
- doplnit ikony z Middle toolbaru do menu
- pokusit se vytvořit novou verzi ikon pro Salamander (třeba někdo zná nějaký veřejný balík ikon pro nástrojové lišty, který by se dal použít)