Cas od casu se mi stane, ze se po pripojeni USB disku nezobrazi jeho ikona v Two Drive Bars.
SITUACE:
Poprve, kdy jsem si toho vsiml jsem neco kopiroval na jiny pocitac v mistni siti (OS byl dosti zamestnan). Tehdy jsem problem vyresil restartem Salamandera.
Nyni se tento problem projevil v okamzik, kdy jsem spustil antivir test na cca 4MB .zip soubor v patem podadresari a taknejak zaroven jsem pripojil USB disk (OS byl opet kratkodobe dosti zamestnan - na chvilku se pozastavilo i prehravani mp3, coz se normalne ani v jednom pripade nedeje). Kazdopadne jsem tentokrat zkusil udelat nekolik testiku...
TESTOVANI:
USB Disk se vporadku pripojil, dokonce je videt i v Change Drive Menu.
Po prepnuti z Two Drive Bars na Drive Bar je uz USB disk videt. Takze staci znovu nacteni seznamu disku, ale nestaci refresh (Ctrl+F9) - vyzkouseno take.
Pote, co jsem toto provedl jsem disk korektne odpojil a USB disk nezmizel z Two Drive Bars ani z Drive Baru ovsem z Change Drive Menu zmizel (zkouseno nekolikrat - bez restartu Salamandera).
Po restartu Salamandera vse fungovalo tak jak ma - USB jsem pripojil a zaroven se zobrazilo v Two Drive Bars tak i v Change Drive.
RESENI:
Zrejme nejjednodusi by bylo aplikovat refresh i na seznam disku v Drive Barech a nebo zlepsit synchronizaci mezi Change Drive Menu a Disk Bary (vzhledem k tomu, ze v Change Drive Menu byl USB zobrazen vzdy), nebo dokonce oboji.
POZNAMKA:
Bohuzel / nastesti se mi po restartu Salamandera uz nepodarilo znovu nasimulovat popsany problem. Zrejme je treba presne trefit do okamziku, kdy je salamandrem/windowsy/aplikaci listovano ve stromu souboru nebo kdy je cesta predavana dal. Pokud se mi nekdy podari opet trefit do nejakeho takoveho momentu, tak to sem pripisu.

Edited: tilte changed