Two drive bar aktualizace

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
ino

Two drive bar aktualizace

Post by ino »

Ahojte,

dnes jsem si všiml dalšího probélmu s aktualizací Two Drive Baru. Namapované disky, které mají nastavené připojení (mají být namapované), ale čekají na správné heslo (takže nejsou namapované) jsou zobrazeny s ikonkou Disconnect (s rudým křížkem).

Protože chci, aby tyto disky byly namapovány ještě před spuštěním Salamandera, šel jsem přes windowsovský "Map Network Drive" (bohužel mne nenapadlo jej vyvolat přímo ze Salamendera pomocí F11, na který Salamander vyčkává), kde jsem tyto disky postupně začal mapovat s volbou "Connect using a different user name". Po úspěšném nalogování jsem se vrátil zpět do Salamandera, kde jsem měl právě namapovaný disk v "Two Drive Bar" stále označený jako "Disconnected", ačkoliv v "Change Drive Menu" již byl označen ikonkou "Connected".

Testováno na obou posledních testovacích beta verzích.
r 2.52 beta 1 i 2.52 beta 2 (PB 22)
WinXP Version 2002 Service Pack 2

Poznámka: Něco podobného jsme již řešili s USB disky, ale ten již byl vyřešen.

Viz screenshot:
Attachments
Two Drive Bar vs Change Drive Menu
Two Drive Bar vs Change Drive Menu
TwoDriveBar.png (6.95 KiB) Viewed 2674 times
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Re: Two drive bar aktualizace

Post by Jan Rysavy »

Skutečně jde o stejný typ problému. Při otevření Change Drive menu bychom měli provést synchronizaci Drive Bars, protože některé notifikace od Windows zjevně neobdržíme nebo nevíme, že je máme zachytávat.
Post Reply