Přišel jsem o hlavní nabídku
-
Přišel jsem o hlavní nabídku
Asi jsem si to zavinil sám, ale nějak se mi při oťukávání beta verze 2.52 podařilo zrušit hlavní nabídku programu a nemůžu zaboha přijít na to, jak ji vrátit. Nemohl by mi někdo poradit? Děkuji předem.
-
- ALTAP Staff
Re: Přišel jsem o hlavní nabídku
Můžete nám sem prosím vložit fotku hlavního okna Salamandera? Ideálně jako PNG. Děkujeme.
-
Snad jsem to provedl správně.
Jinak bych jen připodotkl, že bohužel nemám sebemenší tušení, kdy nabídka zmizela a v jaké souvislosti k tomu došlo. Restartování programu nepomáhá, reinstalaci jsem zatím nezkoušel.
Jinak bych jen připodotkl, že bohužel nemám sebemenší tušení, kdy nabídka zmizela a v jaké souvislosti k tomu došlo. Restartování programu nepomáhá, reinstalaci jsem zatím nezkoušel.
- Attachments
-
- Bez nabídky.png (132.29 KiB) Viewed 7126 times
Pravděpodobně jste dvojklikl na "oddělovač" menu baru a onen bar se zasunul na levou/pravou stranu. Pokud je to tento případ, zkuste jej myší najít a přetáhnout dle vašich požadavků.Martin Finke wrote:Asi jsem si to zavinil sám, ale nějak se mi při oťukávání beta verze 2.52 podařilo zrušit hlavní nabídku programu a nemůžu zaboha přijít na to, jak ji vrátit. Nemohl by mi někdo poradit? Děkuji předem.
Pro orientaci jsou to ty vypouklé svislé čáry na levé straně pod logem Salamandera na obrázku níž. Případně zkuste skrýt "User Bar" který je v defaultu prázdný a mohl vám překrýt Menu Bar.

Zkuste, každopáně screenshot vaší situace by velice pomohl k rychlejšímu vyřešení problému.
vyborne, screenshot by stacil i mensi...Martin Finke wrote:Snad jsem to provedl správně.
Jinak -
1) kliknete pravým tlacitkem na Disk Drive bar s ikonami disku
2) vypnete volbu "Lock the toolbars"
3) uchopte oddelovač po levé straně hned vedle ikony disku C: a táhněte doprava
Tak si nastavíte šířku a rozestavení všech barů.
-
- ALTAP Staff
Poznámka: je potřeba kliknout mimo ikonky disků, přímo do volné plochy lišty.ino wrote:1) kliknete pravým tlacitkem na Disk Drive bar s ikonami disku
Případně stisknout Alt+O pro otevření nabídky Options, kde v nabídce Show naleznete zmíněný příkaz Lock the Toolbars.
-
Děkuji, to pomohlo. Při přemisťování toolbarů jsem zjevně překryl hlavní nabídku jinými toolbary a pak (aniž jsem si toho všiml) jsem toolbary zamkl. Tím se přestalo zobrazovat to "uchopovátko" nabídky (ta svislá čára před nabídkou) a já ji pak neviděl. Teď jsem to zase spravil a je to jak má být.