Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Na zaklade ceho se viewer rozhoduje, zda zobrazi soubor jako hex nebo jako text? Docela mi vadi ze casto se rozhoduje jinak u stejneho typu souboru. Typicky unicode texty, tady se rozhoduje pokazde jinak. Predpokladal bych, ze pokud jsou v souboru netisknutelne znaky, melo by to jit vzdy do hex, ne? Neco jineho bude az bude umet unicode texty zobrazit korektne.
Ano, tam si muzu vynutit pomoci koncovek zobrazovany mod, ale ja pracuju se soubory s ruznyma koncovkama i kdyz jde o texty, cili v tomto pripade je toto pro mne nepouzitelne. Soubory ktere se "spatne" zobrazuji nejsou u mne v sekci "Force text mode" vypsany.
Pošlete mi prosím na email soubory, na kterých se Viewer rozhodně různě i když by neměl. Zkusíme mrknout, zda by šlo heuristiku zase o něco vylepšit. Děkujeme.