Při mazání souboru pomocí Shift+Del mi vždy okno AS ztratí fokus a sková se pod ostatní okna. Jev se projevuje na XP i vista64. Na W2k si na problém nepamatuji, nemohu ověřit.
Jedinou odlišnost, kteoru na všech instalacích windows používám je zapnutí XMouse z MS PowerToys, tedy je aktnivní to okno nad kterým je myš. Vyskakovaní do popředí aktivované nemám. Při operaci mazání nezáleží na pozici myši, zda je nad oknem mazání, nebo jen nad oknem AS, nebo jinde.
Myslím, že se to stává ještě při jedné operaci, nicméně teď na ni nemohu narazit.
Upozadění okna AS při mazání
-
- ALTAP Staff
Re: Upozadění okna AS při mazání
Zlobí okno i v případě, že tuto volbu vypnete?Aichi wrote:zapnutí XMouse z MS PowerToys, tedy je aktnivní to okno nad kterým je myš
-
- ALTAP Staff
-
- ALTAP Staff
Problém dokážu reprodukovat, ale netuším jak ho odstranit. Problém se týká obecně našich progress dialogů, které nejsou modální. Operace Copy, Move, Delete běží na pozadí a lze se během nich přepnout do okna Salamandera.
X-Mouse režim během aktivace nebo deaktivace progress oken zlobí jak popisujete.
Hledal jsem krátce na webu a našel další problémy s X-Mouse.
X-Mouse režim během aktivace nebo deaktivace progress oken zlobí jak popisujete.
Hledal jsem krátce na webu a našel další problémy s X-Mouse.
Náhrada: True X-Mouse (en) - popsaný problém se nevyskytl (pokud jsem to správně pochopil)
Pro Windows Vista: shell: revealed (en), MSFN Forums (en) - pokud bude někdo chtít, shrnu to v dalším příspěvku, ale teď jsem na to příliš líný.
Pro Windows Vista: shell: revealed (en), MSFN Forums (en) - pokud bude někdo chtít, shrnu to v dalším příspěvku, ale teď jsem na to příliš líný.
Ελληνικά rulez.
Ano mam to v XP takto nastaveno. Nicméně mi to dělá opravdu pouze u Shift+Del dialogu. Po bližším zkoumání je to tak, že po stisku klávesové zkratky vyskočí potvrzovací dialog. Pokud potvrzení odbouchnu entrem, tak se AS schová. Pokud ho potvrdím myší, AS zustane navrchu. Při potvrzení entrem, je jedno zda je myš nad dialogem, či ne.
U kopírování, přesouvání mi to nedělá.
U kopírování, přesouvání mi to nedělá.
-
- ALTAP Staff
verze 2.52b1
Dobry den,
jsem rad, ze v nove betaverzi jste problem resili a na prvni pohled reseni vypada uspesne. Rozhodne se okno nestraci do pozadi pod jina okna.
Nicmene musim upozornit, ze i tak je videt, ze kurzor mysi problikne do okna pod salamandrem a pak se ihned vrati zpet.
Napr. mam-li pod oknem salamandra (ktery neni maximalizovany) okno firefoxe se zalozkami, pak pri presouvani souboru je videt, jak se kurzor mysi objevi nad jednou ze zalozek firefoxe (vysviti se) a hned se vrati zpet do okna salamandra, tam kde byl.
Diky za soucasny fix.
jsem rad, ze v nove betaverzi jste problem resili a na prvni pohled reseni vypada uspesne. Rozhodne se okno nestraci do pozadi pod jina okna.
Nicmene musim upozornit, ze i tak je videt, ze kurzor mysi problikne do okna pod salamandrem a pak se ihned vrati zpet.
Napr. mam-li pod oknem salamandra (ktery neni maximalizovany) okno firefoxe se zalozkami, pak pri presouvani souboru je videt, jak se kurzor mysi objevi nad jednou ze zalozek firefoxe (vysviti se) a hned se vrati zpet do okna salamandra, tam kde byl.
Diky za soucasny fix.