File comparator - Hex mod

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Raptor

File comparator - Hex mod

Post by Raptor »

Vsiml jsem si jedne veci. Kdyz porovnavam 2 textove soubory, muzu v obou oknech oznacovat kusy textu a kopirovat je do schranky. Pokud se porovnava v hexa modu, toto nelze.

Nevim ted zda je to bug, nebo to neslo nikdy (nejsem si jisty, ale mam pocit ze to slo). Pokud to neslo, byl by to feature request.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: File comparator - Hex mod

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:Kdyz porovnavam 2 textove soubory, muzu v obou oknech oznacovat kusy textu a kopirovat je do schranky. Pokud se porovnava v hexa modu, toto nelze.

Nevim ted zda je to bug, nebo to neslo nikdy (nejsem si jisty, ale mam pocit ze to slo). Pokud to neslo, byl by to feature request.
Nikdy to neslo.
Ale lamu si hlavu, v jakem formatu by se to melo do clipboardu kopirovat, aby tomu rozumely ostatni programy. Pro vsechny formaty, ktere by pripadaly v uvahu (CF_TEXT/CF_OEMTEXT/CF_UNICODETEXT), plati toto: "A null character signals the end of the data."
Raptor

Post by Raptor »

No pro zacatek bude stacit kdyz to bude fungovat stejne jako v normalnim Vieweru v hexa modu.
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by zarevak »

Raptor wrote:No pro zacatek bude stacit kdyz to bude fungovat stejne jako v normalnim Vieweru v hexa modu.
A normální viewer v hexa módu právě na nullách skončí :P

(Asi jdu založit vlákno: "Viewer: Kopírování hexa kódů v hexa módu")
Raptor

Post by Raptor »

Nerikam ze nekonci, jen rikam ze by pro zacatek stacila stejna funkcnost :-) Poznamku jsem psal ve chvili, kdy jsem potreboval kopirovat texty.

Jinak navrhy jak kopirovat hexa, to je asi na jiny thread.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:Nerikam ze nekonci, jen rikam ze by pro zacatek stacila stejna funkcnost :-)
Hotovo. Bude to v AS 2.52.
Post Reply