Přepnutí do síťové jednotky -> Hlášení s prázdným textem

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer

Přepnutí do síťové jednotky -> Hlášení s prázdným textem

Post by stepand76 »

Pokouším se přepnout v panelu na síťovou jednotku (je červeně přeškrtnutá, vypršela platnost hesla v doméně) a zobrazuje se mi hlášení bez textu. Průzkumník zobrazí smysluplnou hlášku. Viz připojené obrázky.
Attachments
AS_NetworkDrive1.png
AS_NetworkDrive1.png (15.41 KiB) Viewed 5237 times
AS_NetworkDrive2.png
AS_NetworkDrive2.png (24.06 KiB) Viewed 5237 times
Explorer_NetworkDrive.png
Explorer_NetworkDrive.png (27.37 KiB) Viewed 5237 times
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Pokud jste schopny tuto situaci reprodukovat, pomohlo by mi, kdybyste Salamandera uvedl presne do vyfoceneho stavu (chybova hlaska bez textu), a pak mi poslal text z Bug Report okna, ktere vyvolate tak, ze pustite druhou instanci Salamandera a z menu Help spustite Task List a v okne Task List vyberete polozku bez "current process" a stisknete tlacitko Break.

Poslete mi to prosim na petr.solin@altap.cz, pokud uz to nereprodukujete, dejte prosim vedet a ja to zkusim najit rucne. Dekuji!
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by stepand76 »

Petr Solin wrote:Pokud jste schopny tuto situaci reprodukovat, pomohlo by mi, kdybyste Salamandera uvedl presne do vyfoceneho stavu (chybova hlaska bez textu), a pak mi poslal text z Bug Report okna, ktere vyvolate tak, ze pustite druhou instanci Salamandera a z menu Help spustite Task List a v okne Task List vyberete polozku bez "current process" a stisknete tlacitko Break.

Poslete mi to prosim na petr.solin@altap.cz, pokud uz to nereprodukujete, dejte prosim vedet a ja to zkusim najit rucne. Dekuji!
Heslo jsem musel změnit. Jinak bych nemohl pracovat. Znovu vyprší za cca 6 týdnů. Pak to mohu zkusit zreprodukovat.
Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Petr Solin »

Nalezeno, reprodukovano, opraveno. ;-) Diky, tahle chyba je tam uz dlouho. Cteni chyboveho stavu (WNetGetLastError) jsem zapomel presunout do vedlejsiho threadu spolu s obnovou spojeni (WNetAddConnection3), proto byl text prazdny.
Post Reply