Dobrý den
AS mi při kopírování souboru se stejným názvem z levého panelu do rpavého vždy na nějaký čas zatuhne. Nejedná se o síťový disk.
Kdepak se stala chybka?
Pomalé přesouvání při nahrazování souboru
-
- ALTAP Staff
Trvá to cca 4 až 5 vteřin, ale je to vyvoláváno náhodně. Tzn. nedělá to u každého souboru.
Zatím s emi to stávalo při přepisování jednoho souboru. Nicméně stalo se mi to několikrát a to nejen u operace move, ale i copy.
Zajímavé je, že paměť je z poloviny nevyužita (z 3GB DDR je použito jen 40%) a procesor je taky nazatížen. Navíc soubory jsou na stejném disku (SATA), který je akorát rozdělen do oddílů.
Zatím s emi to stávalo při přepisování jednoho souboru. Nicméně stalo se mi to několikrát a to nejen u operace move, ale i copy.
Zajímavé je, že paměť je z poloviny nevyužita (z 3GB DDR je použito jen 40%) a procesor je taky nazatížen. Navíc soubory jsou na stejném disku (SATA), který je akorát rozdělen do oddílů.
PepaR
-
- ALTAP Staff
Docházelo i dříve. Ale říkaljsme si, že to bude tím, že dávám mému AMD Athlon XP 2600+ na deskce ASUS A7N8X Deluxe s 1GB DDR RAM pořádně zabrat, tak jsme to enchal být, rpotože to dělalo jen 3x denně. Ale po navýšení na 3GB DDR RAM, mě to někdy hodně točí.
Nic nového jsem neinstaloval. Jednalo se o OS WinXP SP2.
Nic nového jsem neinstaloval. Jednalo se o OS WinXP SP2.
PepaR
-
- ALTAP Staff
-
- ALTAP Staff
Zkuste se mrknout na toto vlákno: http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=1603
Zejména stránka 4, kde se bavíme o CTFMON.EXE.
Mohlo by to být ono...
Zejména stránka 4, kde se bavíme o CTFMON.EXE.
Mohlo by to být ono...
-
- ALTAP Staff