Eroiica Viewer zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Ether

Eroiica Viewer zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy

Post by Ether »

Mám pocit, že to tak dělá i s dokumenty Wordu, ale to nevadí, protože ani nečekám, že bude integrovaný prohlížeč dosahovat takové složitosti jako Word. Ale pokud jde o RTF, je mi trochu proti srsti kvůli němu spouštět celý program.

V Microsoft Office Wordu 2003 i OpenOffice.org Writeru 3.0 vypadá dokument pěkně. Když jsem se ho pokusil otevřít ve WordPadu, vznikl mi jakýsi hybrid - uvnitř dokumentu se objevil objekt (asi OLE); po poklepání se WordPad částečně přeformoval na Word (podobně jako když se upravuje ve Wordu Excelová tabulka). Mírně pochybuji o tom, zda je ten dokument čisté RTF. Posílám obrázky i dokument pro porovnání.

Změněn nadpis: Eroiica -> Eroiica Viewer.
Attachments
eroiica.gif
eroiica.gif (65.45 KiB) Viewed 3399 times
swriter.gif
swriter.gif (85.41 KiB) Viewed 3400 times
winword.gif
winword.gif (79.06 KiB) Viewed 3400 times
vofflps.zip
(41.96 KiB) Downloaded 296 times
Last edited by Ether on 23 Oct 2008, 18:30, edited 1 time in total.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: Eroiica zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy

Post by Jan Patera »

ether wrote:Mám pocit, že to tak dělá i s dokumenty Wordu, ale to nevadí, protože ani nečekám, že bude integrovaný prohlížeč dosahovat takové složitosti jako Word. Ale pokud jde o RTF, je mi trochu proti srsti kvůli němu spouštět celý program.

V Microsoft Office Wordu 2003 i OpenOffice.org Writeru 3.0 vypadá dokument pěkně. Když jsem se ho pokusil otevřít ve WordPadu, vznikl mi jakýsi hybrid - uvnitř dokumentu se objevil objekt (asi OLE); po poklepání se WordPad částečně přeformoval na Word (podobně jako když se upravuje ve Wordu Excelová tabulka). Mírně pochybuji o tom, zda je ten dokument čisté RTF. Posílám obrázky i dokument pro porovnání.
Je to zpusobeno tim, ze EV obsahuje pouze trivialni renderer na bazi EMF, ktery prilis nezohlednuje horizontalni skalovani textu. V mistech, kde bud melo dojit k lamani textu nebo zmene formatovani, skutecne muze k takovym efektum dojit. Zalezi to vsak take na dostupnych fontech. Napriklad u me na WinXP zadne takove mezery nejsou.
Eroiica timto problemem vsak trpi v mnohonasobne mensi mire, nebot pouziva vlastni renderer.
Post Reply