Mám pocit, že to tak dělá i s dokumenty Wordu, ale to nevadí, protože ani nečekám, že bude integrovaný prohlížeč dosahovat takové složitosti jako Word. Ale pokud jde o RTF, je mi trochu proti srsti kvůli němu spouštět celý program.
V Microsoft Office Wordu 2003 i OpenOffice.org Writeru 3.0 vypadá dokument pěkně. Když jsem se ho pokusil otevřít ve WordPadu, vznikl mi jakýsi hybrid - uvnitř dokumentu se objevil objekt (asi OLE); po poklepání se WordPad částečně přeformoval na Word (podobně jako když se upravuje ve Wordu Excelová tabulka). Mírně pochybuji o tom, zda je ten dokument čisté RTF. Posílám obrázky i dokument pro porovnání.
Změněn nadpis: Eroiica -> Eroiica Viewer.
Eroiica Viewer zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy
Eroiica Viewer zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy
- Attachments
-
- eroiica.gif (65.45 KiB) Viewed 3399 times
-
- swriter.gif (85.41 KiB) Viewed 3400 times
-
- winword.gif (79.06 KiB) Viewed 3400 times
-
- vofflps.zip
- (41.96 KiB) Downloaded 296 times
Last edited by Ether on 23 Oct 2008, 18:30, edited 1 time in total.
-
- Plugin Developer
Re: Eroiica zobrazuje RTF se špatnými mezerami mezi slovy
Je to zpusobeno tim, ze EV obsahuje pouze trivialni renderer na bazi EMF, ktery prilis nezohlednuje horizontalni skalovani textu. V mistech, kde bud melo dojit k lamani textu nebo zmene formatovani, skutecne muze k takovym efektum dojit. Zalezi to vsak take na dostupnych fontech. Napriklad u me na WinXP zadne takove mezery nejsou.ether wrote:Mám pocit, že to tak dělá i s dokumenty Wordu, ale to nevadí, protože ani nečekám, že bude integrovaný prohlížeč dosahovat takové složitosti jako Word. Ale pokud jde o RTF, je mi trochu proti srsti kvůli němu spouštět celý program.
V Microsoft Office Wordu 2003 i OpenOffice.org Writeru 3.0 vypadá dokument pěkně. Když jsem se ho pokusil otevřít ve WordPadu, vznikl mi jakýsi hybrid - uvnitř dokumentu se objevil objekt (asi OLE); po poklepání se WordPad částečně přeformoval na Word (podobně jako když se upravuje ve Wordu Excelová tabulka). Mírně pochybuji o tom, zda je ten dokument čisté RTF. Posílám obrázky i dokument pro porovnání.
Eroiica timto problemem vsak trpi v mnohonasobne mensi mire, nebot pouziva vlastni renderer.