Zadání admin hesla windows vista při admin operaci

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Jarda

Zadání admin hesla windows vista při admin operaci

Post by Jarda »

Dobrý den,
při kopírování souborů do program files OS windows vista nejsem schopný tyto soubory zkopírovat do daného umístění, rpotože altap salamander mi to zamezí přístup. Z hlediska bezpečnosti pracuji v uživatelském módu a administrátorský si zapínám pouze na jednotlivé události. Nevím však jak jinak zkopírovat soubory, než spustit salamander jako správce, čímž je potom celý systém uživatele a správce na nic, jelikož budu stále pracovat jako správce. Total commander ot má řešené tak, že v chybové hlášce zamezení přístupu je možnost přihlásit se na danou operaci jako administrátor a zůstane v tomto módu po dobu provádění operace a ještě chvíli poté. Tuto monost jsem však u Altap Salamanderu nenašel. Mám verzi 2.51, která by snad měla být již plně kompatibilní s WV. Je nějaká možnost jak se přihlásit do admin módu jen na chvíli z již spuštěné aplikace Salamandra běžným uživatelem...?
Děkuji
cincura.net

Post by cincura.net »

Prohledej toto forum na 'elevace', 'UAC' aspol.
Jiri {x2} Cincura
Post Reply