Ahoj *,
pokud rozbalim archiv do nejakeho adresare, tento adresar je automaticky focusnut. Vetsinou ale pak dany archiv mazu (casteji nez obraceny pripad) a proto bych ocenil, kdyby zustal soubor archivu focusnuty namisto adreare. Nicmene je to naprosto minor vec.
Nevim jak ostatni, takze pridavam anketu.
Moznost vybrat focusnuti adresare po rozbaleni archivu
-
cincura.net
Někdy se mi hodí focus na archiv (podobný případ), někdy na adresář (chci se podívat dovnitř). To první je jasně menšinový případ, ale když už nastane, tak dělá paseku. Příklad(*) - rozbaluju větší množství archivů do adresářů. Po každém rozbalení skočí focus pryč a pak hledám, kde jsem skončil, což už po dvacátém rozbalení je na hlavu.
*) Když nad tím tak přemýšlím, to se dá vyřešit dočasným zapnutím rozbalování do druhého panelu - focus potom neutíká.
*) Když nad tím tak přemýšlím, to se dá vyřešit dočasným zapnutím rozbalování do druhého panelu - focus potom neutíká.
Ελληνικά rulez.
Já se potýkám s opačným problémem - většinou rozbaluji archivy pomocí kopírování z nich do druhého panelu (na jiný disk a pod). Rozbalený soubor/složka se však zařadí mezi již existující soubory a těžko ho lze v dlouhém seznamu nalézt - bylo by možné, aby tento rozbalený soubor byl v druhém panelu "focusnut" (po přepnutí do panelu pomocí TAB)?
K původnímu tématu: pomocí Alt+F5 jsem zabalil testovací archiv s jednou složkou, poté ho přesunul do jiné složky a zde pomocí Alt+F9 ho rozbalil. Po extrakci zůstal vybraný archiv a ne vybalená složka.... Jak jste dosáhl předvybrání (focusnutí) složky?
K původnímu tématu: pomocí Alt+F5 jsem zabalil testovací archiv s jednou složkou, poté ho přesunul do jiné složky a zde pomocí Alt+F9 ho rozbalil. Po extrakci zůstal vybraný archiv a ne vybalená složka.... Jak jste dosáhl předvybrání (focusnutí) složky?
-
Raptor
Pokud rozbaluju do tečky (aktuální adresář) nebo do složitější adresářové struktury, nic se nevybere, ale při rozbalování do nového adresáře se vybere daný adresář.zarevak wrote:K původnímu tématu: pomocí Alt+F5 jsem zabalil testovací archiv s jednou složkou, poté ho přesunul do jiné složky a zde pomocí Alt+F9 ho rozbalil. Po extrakci zůstal vybraný archiv a ne vybalená složka.... Jak jste dosáhl předvybrání (focusnutí) složky?
Rozbaluju do:
x) '.': zůstane vybraný archiv
x) 'adr': vybere se adr
x) 'adr\adr': zůstane vybraný archiv
Ελληνικά rulez.