Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Raptor wrote:Tusim tady uz nekde byly podobne problemy s UnISO pluginem, ale nemuzu to najit...
Mam DVD obraz a chci z nej vybalit soubor, co ma vice nez 4GB. Vzdy dostanu chybu:
Error: Can not read sector #xxxxxxxx.
Pozoruhodne. Mel jsem pocit, ze jsem tu podobny problem jiz letos v zime hlasil, ale take jsem to nenasel...
Slo o pripad, kdy vypalovaci SW rozseka image do nekolika casti mensich nez 4GB.
Mam podobny problem. Nelze prochazet vubec MDF, ISO a pod soubory. Salamander spadne a nic nenahlasi. Po opetovnem spusteni nahlasi akorat ze zustaly soubory v tempu a co s nima chci delat. Dela to od te doby co jsem nainstaloval 2.51. V 2.50 to fungovalo OK ...
rs wrote:Já jsem na podobné omezení přišel u ZIP pluginu. Bohužel ještě před tím než jsem přišel na tuto vlastnost jsem si koupil licenci na selfextractor.
xm wrote:> Potřebujete vytvářet SFX EXE přesahující 4GB?
------
zajimave, to snad ani nejde (?) - viz. Portable Executable
OptionalHeader->SizeOfImage (i u novejsiho PE32+ je to
jen DWORD - max. 4GB...)
SFX data jsou prilepena za PE, nejsou jeho soucasti. OS o SFX datech nevi, kdyz natahuje image do pameti.
Viz napr. F3 na instalacnim EXE od AS.
Cili SFX EXE muze byt tak velke, jak jen to file system povoli.
Jan Rysavy wrote:Revizi UnISO pluginu planujeme na cerven, takze hlaste veskere problemy. Dekujeme!
Jen bych se rad zeptal, zda je revize dokoncena? Stejne tak jako tento problem, zda uz bude UnISO umet zobrazovat korektne UDF data (hlaseno v jinem threadu).