Předem se chci zeptat, proč existuje volba pro skrývání souborů se atributy +H nebo +S dohromady (historické důvody? tradice?).
Šlo by to rozdělit? Jednu dobu jsem měl na disku adresáře +S, protože jsem k nim měl přiřazenou ikonku (více od MS, VP). Tehdy by se mi hodilo, kdyby AS nepředpokládal, že když chci skrýt +H, tak chci skrýt i +S.
Popřípadě dodat jiné vlastnosti souboru, které by rozhodovaly o (ne/)skrytí souboru při Ctrl+H? Třeba někdo by chtěl skrývat soubory +T (více), někdo by chtěl skrývat soubory začínající '~' (tildou) nebo '.' (tečkou).
Pokud nechcete měnit zaběhlé pořádky, postačí rozšířit funkci Filter o danou funkcionalitu.
Nastavení Ctrl+H (proč +S a +H dohromady?)
-
- ALTAP Staff
Re: Nastavení Ctrl+H (proč +S a +H dohromady?)
Určitě z historických důvodů. Původně dle Norton Commander. Koukám, že Windows Explorer pod Windows Vista se řídí pouze atributem H. Total Commander se řídí jak S, tak H (jako Salamander).ether wrote:Předem se chci zeptat, proč existuje volba pro skrývání souborů se atributy +H nebo +S dohromady (historické důvody? tradice?).
Re: Nastavení Ctrl+H (proč +S a +H dohromady?)
Malé oživení: když už jsme u toho přibližování Exploreru (viz řazení podle jména a soubory s tečkou na začátku), jaký máte postoj ke skrývání +S souborů?
Ελληνικά rulez.