Z nejakeho duvodu nektere mdf archivy jsou prochazet normalne a nektere vyhodi chybu:
Unknown file format or not valid ISO image.
Nejake reseni?
UnISO a .MDF soubory
Zkus použít MDS Viewer (http://www.daemon-tools.cc/) a zjistit, která vlastnost zabraňuje UnISO pluginu otevřít daný obraz.
Ελληνικά rulez.
Zadna, nacte to v pohode, i DTools i ostatni veci co jsem zkousel, jen AS ne.ether wrote:Zkus použít MDS Viewer (http://www.daemon-tools.cc/) a zjistit, která vlastnost zabraňuje UnISO pluginu otevřít daný obraz.
Myslel jsem tím, aby se tím zjistilo, jestli mají ty obrazy nějaké společné znaky. Oznámení typu 'některé jdou a některé nejdou' je naprosto neužitečné, naproti tomu například 'multi-session obrazy nejdou' přímo poukazuje na problém. Proto jsem doporučil MDS Viewer, který toho o MDS obrazu hodně prozradí.
Ελληνικά rulez.
-
- ALTAP Staff
Bohuzel nepozoruju nic cim by se lisily, vse jsou MODE1 single session obrazy DVD9. Je mozne ze je treba to co mam nejak nakopnute a jiny software to "nejak preskoci" a chybu ignoruje, tezko rict. Mozna ze UnISO plugin umi sam rict nejakou interni chybou co se mu vlastne nelibi, na zaklade ceho to nepovazuje za ISO, ale je to asi minoritni problem, kterym se neni treba moc zatezovat.
Poslat cele ISO by asi nebylo nejlepsi, vzhledem k velikosti
Mozna maximalne jen mds souborek, ktery je vzdy maly, ale otazka zda to bude stacit.
Poslat cele ISO by asi nebylo nejlepsi, vzhledem k velikosti

-
- Plugin Developer
UnISO zcela ignoruje MDS soubory a pracuje pouze s MDF. Ruzne priciny, proc se UnISO neznal k nekterym MDF souboru, jsem odstranil pro pristi verzi Salamandera (2.52), ale pokud nejaky takovy opet objevite, ozvete se.Raptor wrote:Poslat cele ISO by asi nebylo nejlepsi, vzhledem k velikostiMozna maximalne jen mds souborek, ktery je vzdy maly, ale otazka zda to bude stacit.