Zdravim,
navrhuji pridat podporu pro multimedialni klavesy pro zvyseni ergonomie ovladani Salamandera.
Jedna se mi o podporu klaves previous/next, konkretne tedy klaves u notebooku ThinkPad, ktere jsou umisteny bezprostredne vedle navigacnich klaves (sipek), tyto klavesy vraci kod 166 a 167.
Podpora techto klaves by se zejmena hodila v nejruznejsich pluginech, jako je PictView, File Comparator, Viewer, Multimedia Viewer, atd., kde se pro pohyb pouzivaji klavesy Backspace/Space.
Multimedialni klavesy
+1
Asi by bylo lepší tyto akce namapovat na zprávy WM_APPCOMMAND, místo mapování na klávesy samotné. Podobně je to v hlavním okně pro Back a Forward (posun po historii, odpovídá Alt+Left a Alt+Right). Tam mi fungují jak tlačítka Back a Forward na klávesnici, tak boční (4. a 5.) tlačítka myši.
Asi by bylo lepší tyto akce namapovat na zprávy WM_APPCOMMAND, místo mapování na klávesy samotné. Podobně je to v hlavním okně pro Back a Forward (posun po historii, odpovídá Alt+Left a Alt+Right). Tam mi fungují jak tlačítka Back a Forward na klávesnici, tak boční (4. a 5.) tlačítka myši.
Ελληνικά rulez.