Viewery obecne

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Raptor

Viewery obecne

Post by Raptor »

Neco podobneho jsem psal drive u normalniho vieweru, ale ted me napada ze je to mozna docela obecne. Uzivil bych pri prohlizeni cehokoliv (texty, obrazky, ...) mit moznost:

-Skocit na prave prohlizeny soubor
-Oznacit prave prohlizeny soubor (neco jako kdyz dam Insert na souboru a je oznaceny)
-Pripadne treba i smazat rovnou tento soubor (klasicky Deletem)

Je docela otrava kdyz clovek musi prohlizet, zapamatovat si kde je, prepnout se na soubory, najit ho, oznacit/smazat, vratit se atd.
David Grudnik

Post by David Grudnik »

+1
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: Viewery obecne

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:-Skocit na prave prohlizeny soubor
PictView: klavesa F (Focus)
Raptor wrote:-Oznacit prave prohlizeny soubor (neco jako kdyz dam Insert na souboru a je oznaceny)
PictView: klavesa Insert
Raptor wrote:-Pripadne treba i smazat rovnou tento soubor (klasicky Deletem)
PictView: klavesy Del a Shift-Del.
Koukam, ze v Eroiica Vieweru to (zatim) neni. Pridam to tedy do prespristi verze.
ino

Re: Viewery obecne

Post by ino »

Jan Patera wrote:
Raptor wrote:-Oznacit prave prohlizeny soubor (neco jako kdyz dam Insert na souboru a je oznaceny)
PictView: klavesa Insert
Joj, to me vubec nenapadlo. Ja se porad trapil s tim, ze mi zustavaly otevrena okna prohlizecu a pak jsem se "slozite" prepinal zpet ci otevrene musel pozavirat...

Diky za tip!

PS: budu si muset znovu poradne projit vsechna menu. Kolikrat vymyslim jak neco udelat, a ono uz je to davno vymyslene ;-)
Ether

Post by Ether »

+1

Určitě se hodí.
Ελληνικά rulez.
Post Reply