Dotaz na rychlý posun po souborech

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
tmv

Dotaz na rychlý posun po souborech

Post by tmv »

Nevím, zda se jedná o chybku, nebo "fíčuru" (stará 1.52 fungovala dobře) nová 2.5 to neumí.

Pokud jsem v adresáři s více soubory a začnu mačkat písmenka z názvu, kursor skáče na první nalezený. Funguje to v obou verzích.
Ale pokud má název číslice např. F001, F002, F003 a používá-li člověk českou klávesnici (tedy musím volit shift+čís.klávesu) tady má přednost rychlá volba (pokud existuje) nebo se nestane nic.(podotýkám, že 1.52 s tím problém neměla)

díky
:-) tmv
cincura.net

Post by cincura.net »

Options > Panels > Use Shift+number for go to Hot Path (it conflicts with national keyboard layouts)
Jiri {x2} Cincura
tmv

Ne, ne..

Post by tmv »

Já chci mít rychlé volby přes Shift + číslo. Ale také chci rychle nalézat soubory, pokud znám jeho název. Ve staré 1.52 tento problém nebyl. Tedy fungovalo Shift+číslo jen tehdy, pokud jsem nebyl v režimu vyhledávání souboru (jakmile byl znám nejméně první znak souboru, rychlé klávesy byly potlačeny).

díky
:-) tmv
cincura.net

Re: Ne, ne..

Post by cincura.net »

Nejde. Bud to je vypnuty a je treba pouzit Ctrl+cislo pro Hot Paths a nebo to Hot Paths prekryji.
Jiri {x2} Cincura
Ether

Post by Ether »

Tak sundej ruku z myši a napiš to na numerické klávesnici. 8)
Ελληνικά rulez.
cincura.net

Post by cincura.net »

ether wrote:Tak sundej ruku z myši a napiš to na numerické klávesnici. 8)
To muze byt problem. Ja pracuju vyhradne na notebooku a tam je jaksi pristup na numerickou klavesnici omezeny.
Jiri {x2} Cincura
Ether

Post by Ether »

Oh, tuhle možnost jsem nezvážil. Tak si kup externí myš a klávesnici a pokračuj podle předchozích pokynů.

Ne, vážně. Proč je Shift+<číslo> o tolik lepší než Ctrl+<číslo>?
Ελληνικά rulez.
cincura.net

Post by cincura.net »

ether wrote:Ne, vážně. Proč je Shift+<číslo> o tolik lepší než Ctrl+<číslo>?
Ja s tim problem nemam. :)
Jiri {x2} Cincura
Post Reply