Salamander 2.5 nečte korektně UDF DVD

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Guest

Salamander 2.5 nečte korektně UDF DVD

Post by Guest »

Stáhnul jsem si z Microsoftu Trial Visual Studia 2008 RTM, při pokusu rozpakovat toto DVD v UDF formátu jsem zjistil, že Salamander nezobrazuje korektně soubory v adresářích. Konkretně nerozbalim nic z adresaře Program Files. Při použití UltraISO se vše rozbalilo OK.
Raptor

Post by Raptor »

Potvrzuju, treba ISO Visual Studio Team System 2008 nelze zobrazit vubec. Zobrazi se jen readme.txt

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Děkujeme za informaci, kolega si image stáhnul a problém opraví.
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:Potvrzuju, treba ISO Visual Studio Team System 2008 nelze zobrazit vubec. Zobrazi se jen readme.txt
Jan Rysavy wrote:Děkujeme za informaci, kolega si image stáhnul a problém opraví.
Narazil jsem na stejny problem na stejnem obrazu. AS 2.51 stale nenajde vic, nez ten readme.txt :-(
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Re: UnISO plugin nečte korektně UDF DVD

Post by Jan Patera »

Anonymous wrote:Stáhnul jsem si z Microsoftu Trial Visual Studia 2008 RTM, při pokusu rozpakovat toto DVD v UDF formátu jsem zjistil, že Salamander nezobrazuje korektně soubory v adresářích. Konkretně nerozbalim nic z adresaře Program Files. Při použití UltraISO se vše rozbalilo OK.
Stejny problem jako http://forum.altap.cz/viewtopic.php?t=2422
Jan Patera
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by Jan Patera »

Raptor wrote:Potvrzuju, treba ISO Visual Studio Team System 2008 nelze zobrazit vubec. Zobrazi se jen readme.txt

This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system
that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification.
Problem vyresen pro pristi verzi Salamandera (2.52)
Post Reply