Adresář, do kterého se nejde dostat

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Waffen MS

Adresář, do kterého se nejde dostat

Post by Waffen MS »

Na tento problém jsem narazil náhodou, když mi známý z diskusního fóra tento program doporučil. Stáhnul jsem si ho a vyzkoušel. Přišel jsem na zajímavou věc, že se salamander nedostane do mého adresáře s hudbou (pojmenovaného japonsky おんがく- ongaku neboli hudba). Ale na Vaši obhajobu musím říci, že AS není jediný program, který s tímto adresářem má problémy. Firefox 2 sem neumí ukládat obrázky a soubory (FF3 již ano), ani Nero nebo WinRar s ním neumějí pracovat. Total Commander bez problémů (správný název zobrazuje až po dohrání fontů z Visty jinak zobrazuje obligátní čtverečky). Jinak s takto (nebo rusky) pojmenovanými soubory a adresáři je problém i při rozbalování z adresářů či pálení. Nero to nejspíše neumí, po přechodu na Ashampoo jdou jednotlivé soubory vypálit, ale adresáře je nutno přejmenovat s použitím romanji (naše abeceda).
OS jsou české XP Pro.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Dobrý den, problém je v absenci podpory pro Unicode, což bychom chtěli napravit ve verzi 3.0.
Post Reply