AS3.0 Beta 3 vysoke vytazenie CPU

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
User avatar
SelfMan
Posts: 955
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

AS3.0 Beta 3 vysoke vytazenie CPU

Post by SelfMan » 27 Nov 2013, 00:14

Nasledovna situacia:
Obvykla praca s AS, kopirovanie suborov na ext. zariadnie pripojene cez USB (Asus O!Play HD2).
Kopirovanie a presun suborov bolo dokoncene, v pravej casti ostala zobrazeny obsah disku (F:\)
Dalsi krok, v explorer-i navolit vlastnosti disku F:\ spustit checkdisk s kontrolou povrchu aj s opravami.
AS zareaguje a zobrazi dialog "Access denied", kliknem ok a prepne sa na vychodzi drive. D:\
Medzitym prerusim checkdisk a disk odpojim. (bateria na notebooku uz nestiha)
V tomto momente zaregistrujem fucanie chladica a vysoke vytazenie CPU.

Po kontrole, kto to robi zistujem, ze Salamander.
Reagovat pri tom reaguje prirodzene. Nic "nevysi".

Process explorer ale hovori, ze
01-process-explorer-threads.png
01-process-explorer-threads.png (19.34 KiB) Viewed 3748 times
02-process-explorer-thread-stack.png
02-process-explorer-thread-stack.png (64.97 KiB) Viewed 3748 times
Process monitor nezobrazuje skoro nic ine len:
03-process-explorer-threads.png
03-process-explorer-threads.png (51.64 KiB) Viewed 3748 times
AS isiel zavriet normalnym sposobom, nebolo potrebne ho ukoncovat nasilu.
Po restarte uz fungoval normalne.

Petr Solin
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 1110
Joined: 08 Dec 2005, 09:13
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: AS3.0 Beta 3 vysoke vytazenie CPU

Post by Petr Solin » 27 Nov 2013, 08:09

Díky za podrobné informace. Ovšem obávám se, že toto je mimo naše pole působnosti. Shell (systém) si u nás spustil vlákno a něco se zjevně nepovedlo a skončilo to popisovanou situací. To vlákno je komplet v režii shellu, zřejmě to souvisí s chkdsk (viz ChkDsk a ChkdskEx na stacku toho vlákna), ale to jsou jen spekulace.

User avatar
SelfMan
Posts: 955
Joined: 05 Apr 2006, 20:51
Contact:

Re: AS3.0 Beta 3 vysoke vytazenie CPU

Post by SelfMan » 27 Nov 2013, 08:39

Len doplnam, ze ziadna ina aplikaca s tym nemala problem. Jedine Salamander.

Tomas Kopal
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 131
Joined: 07 Dec 2005, 23:01
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Re: AS3.0 Beta 3 vysoke vytazenie CPU

Post by Tomas Kopal » 29 Nov 2013, 09:50

Jste popsane chovani schopen reprodukovat, nebo to byla jen ojedinela situace?

Post Reply