PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Vyzkoušejte poslední uveřejněnou vývojovou verzi. Otestujte novinky a opravy chyb ještě před vydáním beta verze. Diskutujte zde o vlastnostech a problémech této Preview Build verze.
Forum rules
Pravidla toho diskuzního fóra jsou k dispozici zde. Navíc prosím dodržujte následující body:
1. Berte prosím na vědomí, že Preview Build verze Salamandera a pluginů mohou obsahovat závažné chyby. Nepoužívejte je v produkčním prostředí.
2. Veškeré chyby, případně připomínky k Preview Build verzím prosím vkládejte do této sekce fóra.
3. Každé nové vlákno označte zkratkou PB a číslem Preview Build verze, například "PB22: neaktivní panel pod kurzorem myši neroluje při naklápění kolečka".
Vilca
Posts: 11
Joined: 24 May 2012, 11:20

PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Vilca » 24 May 2012, 13:55

Zdravím,
zkoušel jsem instalovat obě verze x64 i x86 PB79 a u obou se mi nespustila instalace - nezobrazí se vůbec nic, ani chybová hláška.
V logách je vidět chyba, kterou dávám do přílohy. Opakuje se i po restartu.

Instaluji na W7 x64, NB Lenovo T420 s i7 - paměti i disku spousta :-)

Martin

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Jan Rysavy » 24 May 2012, 19:51

Možná něco zazlobilo na fóru, chyba nedorazila. Můžete to prosím zkusit ještě jednou?

Vilca
Posts: 11
Joined: 24 May 2012, 11:20

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Vilca » 25 May 2012, 07:22

Jasně, druhy pokus - mozna jen forum nemá rádo můj prohlížeč :-)

EDIT:
Pořád to moc nevypadá, tak budu ošklivej a vložím to jako text:

Code: Select all

[b]EventID: 1000, Application Error[/b]
Název chybující aplikace: as30b1pb79x64.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x4f7afaf0
Název chybujícího modulu: as30b1pb79x64.exe, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x4f7afaf0
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x000108c0
ID chybujícího procesu: 0xe78
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cd39a36088c26c
Cesta k chybující aplikaci: D:\Install\as30b1pb79x64.exe
Cesta k chybujícímu modulu: D:\Install\as30b1pb79x64.exe
ID zprávy: 9e37ab5c-a596-11e1-96bd-0021cc71d65c
[b]
EventID: 1001, Windwos Error Reporting[/b]
Chybný blok 2989567824, typ 1
Název události: APPCRASH
Reakce: Není k dispozici
ID souboru CAB: 0

Podpis problému:
P1: as30b1pb79x64.exe
P2: 0.0.0.0
P3: 4f7afaf0
P4: as30b1pb79x64.exe
P5: 0.0.0.0
P6: 4f7afaf0
P7: c0000005
P8: 000108c0
P9: 
P10: 

[b]Report WER[/b]
Version=1
EventType=APPCRASH
EventTime=129823338126262604
ReportType=2
Consent=1
UploadTime=129823338126573756
ReportIdentifier=9e37ab5d-a596-11e1-96bd-0021cc71d65c
IntegratorReportIdentifier=9e37ab5c-a596-11e1-96bd-0021cc71d65c
WOW64=1
Response.BucketId=2989567824
Response.BucketTable=1
Response.type=4
Sig[0].Name=Název aplikace
Sig[0].Value=as30b1pb79x64.exe
Sig[1].Name=Verze aplikace
Sig[1].Value=0.0.0.0
Sig[2].Name=Časové razítko aplikace
Sig[2].Value=4f7afaf0
Sig[3].Name=Název chybného modulu
Sig[3].Value=as30b1pb79x64.exe
Sig[4].Name=Verze chybného modulu
Sig[4].Value=0.0.0.0
Sig[5].Name=Časové razítko chybného modulu
Sig[5].Value=4f7afaf0
Sig[6].Name=Kód výjimky
Sig[6].Value=c0000005
Sig[7].Name=Posun výjimky
Sig[7].Value=000108c0
DynamicSig[1].Name=Verze operačního systému
DynamicSig[1].Value=6.1.7601.2.1.0.256.48
DynamicSig[2].Name=ID národního prostředí
DynamicSig[2].Value=1029
DynamicSig[22].Name=Další informace 1
DynamicSig[22].Value=0a9e
DynamicSig[23].Name=Další informace 2
DynamicSig[23].Value=0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
DynamicSig[24].Name=Další informace 3
DynamicSig[24].Value=0a9e
DynamicSig[25].Name=Další informace 4
DynamicSig[25].Value=0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
UI[2]=D:\Install\as30b1pb79x64.exe
UI[3]=Program as30b1pb79x64.exe přestal pracovat.
UI[4]=Systém Windows může vyhledat řešení problému online.
UI[5]=Vyhledat řešení online a ukončit program
UI[6]=Vyhledat řešení online později a ukončit program
UI[7]=Ukončit program
LoadedModule[0]=D:\Install\as30b1pb79x64.exe
LoadedModule[1]=C:\Windows\SysWOW64\ntdll.dll
LoadedModule[2]=C:\Windows\syswow64\kernel32.dll
LoadedModule[3]=C:\Windows\syswow64\KERNELBASE.dll
State[0].Key=Transport.DoneStage1
State[0].Value=1
State[1].Key=DataRequest
State[1].Value=Bucket=-1305399472/nBucketTable=1/nResponse=1/n
FriendlyEventName=Práce zastavena
ConsentKey=APPCRASH
AppName=as30b1pb79x64.exe
AppPath=D:\Install\as30b1pb79x64.exe
Last edited by Ether on 26 May 2012, 21:57, edited 1 time in total.
Reason: Přidána značka "code"

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Jan Rysavy » 25 May 2012, 11:14

To jsou věci...

Měl bych dotaz: nenageneruje WER během pádu minidump?

Vilca
Posts: 11
Joined: 24 May 2012, 11:20

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Vilca » 25 May 2012, 12:49

V adresáři u WERu jiný soubor není, v tempu se mi nic nepodařilo najít. Měl bych koukat jinam? Můžu ho donutit k dumpu? Ani Wokýnka nenahlásí, že by došlo k chybě - z uživatelského pohledu se po spuštění instalace nestane vůbec nic.

Jestli máte nápad jak vykutat víc podrobností, rád pomůžu :-)

EDIT:
tak jeden dump mám - trocha úprav registrů - nechal jsem vytvořit full dump, ale má přes pet mega. poslu ho na Vas mail.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Jan Rysavy » 03 Jun 2012, 07:56

Perfektní, díky!

Vilca
Posts: 11
Joined: 24 May 2012, 11:20

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Vilca » 31 Jul 2012, 22:36

Snad to není něčím jiným. Verze PB87 šla nainstalovat bez problémů.

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5126
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Re: PB79 x64/x86 Nelze spustit instalace na W7 x64

Post by Jan Rysavy » 01 Aug 2012, 01:23

Díky za informaci. Uvědomuji si asi dva případy, kdy se uživatelům nepodařilo verzi PB79 x64 spustit a dali nám o tom vědět. Jde zřejmě o nějaký okrajový problém.

Post Reply