Plugin Flash Player

Podpora vývojářů nových pluginů, oznámení o nových pluginech nezávislých autorů a diskuse o nich.
User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin Flash Player - The handle is invalid

Post by stepand76 »

Jan Patera wrote:Anglicka verze te chyby je "Error Loading Configuraion"/"(6) The handle is invalid.".
Win XPSP3. AS 2.52. Plugin verze 0.5.0.
100% reprodukovatelne pri pridavani pluginu.
Díky za nasměrování, chyběl tam test na nenulový handle klíče při načítání konfigurace z registru. Takže se to (nulový handle) stalo pouze při instalaci pluginu, což moc často nedělám :wink:
Opraveno pro verzi 0.6.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin Flash Player

Post by stepand76 »

Code: Select all

Verze 0.6.0 (23.10.2009)
------------------------
[+] Doplněn příkaz "Přejít" (F) - přejde na soubor v panelu.
[-] Opravena chyba při načítání konfigurace z registru (při instalaci pluginu).

Legenda
-------
[*] Změna
[-] Oprava chyby
[+] Nová funkce, vylepšení
Plugin je k dispozici zde:
http://sites.google.com/site/stepand76/asplugins

User avatar
AD7
Posts: 495
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Plugin Flash Player

Post by AD7 »

Vdaka, funguje.

User avatar
AD7
Posts: 495
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Plugin Flash Player

Post by AD7 »

Pri prezerani (cez F3) niektorych .SWF obcas to sekne s AS. Nieco sa zablokuje a plugin uz nefunguje - tj. nezobrazi cez F3 uz ziadny .SWF ani dobry.

V niektorych pripadoch staci vypnut a zapnut AS (restart) inokedy pomaha len restart celeho PC aby sa zase obnovilo prezeranie 'dobrych' .SWF cez F3.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin Flash Player

Post by stepand76 »

AD7 wrote:Pri prezerani (cez F3) niektorych .SWF obcas to sekne s AS. Nieco sa zablokuje a plugin uz nefunguje - tj. nezobrazi cez F3 uz ziadny .SWF ani dobry.

V niektorych pripadoch staci vypnut a zapnut AS (restart) inokedy pomaha len restart celeho PC aby sa zase obnovilo prezeranie 'dobrych' .SWF cez F3.
Můžeš poskytnout takové SWF?

User avatar
AD7
Posts: 495
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Plugin Flash Player

Post by AD7 »

Momentalne preinstalovavam PC. Takze najblizsie az narazim na nieco hned dam vediet.

User avatar
stepand76
Plugin Developer
Plugin Developer
Posts: 455
Joined: 16 Apr 2007, 21:22
Location: Pardubice, Czech Republic

Re: Plugin Flash Player

Post by stepand76 »

Code: Select all

Verze 0.7.0 (4.3.2010)
----------------------
[*] Sestaveno pod Delphi 2010.
[+] Vylepšeno okno "O pluginu".
[+] Doplněna možnost zapamatovat polohu a rozměry okna prohlížeče.
[+] Doplněna možnost upřednostnit klávesové zkratky v hlavní nabídce.

Legenda
-------
[*] Změna
[-] Oprava chyby
[+] Nová funkce, vylepšení
Plugin je ke stažení zde.

User avatar
AD7
Posts: 495
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Re: Plugin Flash Player

Post by AD7 »

Vdaka za vyborny plugin, pouzivam skoro denne.

Post Reply