v Internal Vieweru se spačtně počítá šířka systémových (0x00 - 0x 1F) znaků. Mám nastavený font "8 pt. Fixedsys" (kódovaní: Central Europe), který by měl mít všechny znaky stejně široké, což však z nějakého důvodu není pravda. Zvláště je chyba viditelná v HEX zobrazení (projevuje se i v textovém zobrazení) a při označování myší - označený text je jinak veliký než neoznačený a celé to pak divně skáče.
Asi lepší předvést na obrázku:

- řádek 01D0 je datově stejný jako 01E0, ale jen z části označný -> konec označení by měl být v textu pod sebou, ale v řádku 01D0 je bvíce vpravo
- řádky 0270 - 02790 neobsahují systémové znaky a jsou zobrazeny správně
- ostatní řádky jsou zobrazeny v různé šířce závisle na obsahu řádku (jak označené, tak neoznačené (u nich to není tak viditelné - ale řádek 03B0 jasně obsahuje sekvenci íľ, která je pod znakem J z řádku 03A0 ))
Poznámky:
- Tato chyba mne trápí už docela dlouho....

- Mám Anglické Windows XP SP2 se zapnutou češtinou jako jazykem pro ne-UNICODE programy; jestli si dobře vzpomínám, tak se tato chyba na českých Windows XP nevyskytuje
- Fonty "8pt. MS Sans Serif" ani "8pt. MS Shell Dlg" (podle vlákna Písmo) v nabídce fontů v nastavení nemám