Zlepsenie queue-vovania pri kopirovani,....

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
sodik
Posts: 4
Joined: 15 Dec 2005, 21:29

Zlepsenie queue-vovania pri kopirovani,....

Post by sodik »

Zdravim,
tuto vlastnost som ocakaval, ale ked dosla, tak ma jej prevedenie ma sklamalo.
1. uvital by som, keby sa to dalo nastavit ako defaultny mod pri suborovych operaciach
2. nepaci sa mi, ze sa pritom otvara jedno okno pre kazde jedno kopirovanie ,... Bolo by super, keby to slo do jedneho okna (aj tak zvysne su neaktivne), a napriklad by okrem aktualne kopirovanych dat bola ikona na rozbalenie zoznamu queue-vovanych uloh, kde by sa dali odstranit, <copy/... this>, pripadne priority....
3. ak sa nemylim, tak rad na kopirovanie a na napr. presuvanie su nezavisle.

Dufam, ze vas zaujmu moje pripomienky a zelam vela zdaru k rychlemu dokonceniu verzie 2.5 a vydaniu SDK-cka.
Na

Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5197
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Post by Jan Rysavy »

Současná implementace frotny je náš první pokus. Domníváme se, že pro běžné účely se jedná o dostatečné řešení, ale chápeme, že pokročilí uživatelé mají na frontu náročnější požadavky.

Proto bychom zde uvítali diskuzi na toto téma. Napište nám, co Vám na současné frontě vadí a co byste chtěli vylepšit.

User avatar
ino
Posts: 440
Joined: 09 Dec 2005, 14:59
Location: Brno, Czech Republic

Post by ino »

Jan Rysavy wrote:Proto bychom zde uvítali diskuzi na toto téma. Napište nám, co Vám na současné frontě vadí a co byste chtěli vylepšit.
Co bych uvítal já (pořadí dle priority):

:arrow: po pozastavení jobu umožnit jeho přesunutí do fronty

:arrow: v nastavení umožnit řazení do fronty jako default při každé operaci

:arrow: možnost správy fronty:
- stornování části fronty;
- vyjmutí z fronty-tj provede se souběžne s frontou jako druhý proces;
- možná i řízení priority jobů - tj posunout v pořadí vpřed i vzad

:roll: to je prozatím asi tak vše[/list]

PepaR
Posts: 192
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR »

Ja bych se tez primlouval na moznost okna spravce procesu kopírovaní, přesunování, odstraňování. Docela mi totiž nevyhovuje současný stav, kdy se mi při kopírování více souborů najednou zaplácá celá lišta e nevím co je co. Navíc by bylo skvěle, kdyby při balení či rozbalovaní archivů, umožnit minimalizaci tohoto procesu a následné pokračování v práci v SS.

houska
Posts: 6
Joined: 14 Jan 2006, 17:03

Post by houska »

Pro mě by byly nejdůležitější tyto dvě vylepšení fronty:

:!: Možnost v menu nastavit si ŘADIT DO FRONTY AUTOMATICKY

:!: Při více kopírováních spojit okna do jednoho a umožnit alespoň jednoduchou správu (mazání, změna priority)


To by se opravdu hodilo. Kdyžtak mrkněte na Total Commander, ten to má pěkně vyřešené.
Servant v tomhle malinko zaostává :).

cincura.net
Posts: 593
Joined: 09 Dec 2005, 17:30
Location: a step further
Contact:

Post by cincura.net »

Nebylo by spatne mit moznost nekolika front (napr. pro ruzne akce) a plne managovatelne (vyjmuti, pridani, presun "nahoru"/"dolu"). Stejne tak moznost, aby akce byly videt vsechny nebo jak dock v jednom okne (okne fronty). Stejne tak by bylo dobre nejake floating dockable okno, ktere by mi podavalo prehled o celem prubehu (a treba to muze byt okno te fronty, jen mit 2 rezimy - velky a maly. Napadu je vic, ale to uz by bylo moc vyladene. :) Ony dalsi napady prijdou take pri pouzivani.
Jiri {x2} Cincura

cincura.net
Posts: 593
Joined: 09 Dec 2005, 17:30
Location: a step further
Contact:

Post by cincura.net »

Jeste me ted napadlo, ze by nebylo spatne mit moznost ridit pocet vlaken vykonavajicich frontu. Napr. kopiruju 1000 souboru, standardne zacne jedno. Pokud bych mel pocit, ze se pocitac flaka, muzu pridat jeste jedno a pripadne ho zase pozdeji odebrat. Podobne jako FTP plugin.

Co by bylo opravdu vychytane, kdyby se dalo urcit od jakeho souboru (prip. jake soubory) ma zacit zpracovavat a treba mit moznost frontu rozdelit.
Jiri {x2} Cincura

legoxx

Post by legoxx »

Rovnako sa prihovaram za moznost aby kopirovacie operacie isli do fronty default, predsa to len dost urychluje kopirovanie a hladat to niekde v options je zdlhave. vdaka

BohumilB

fronta při kopírování

Post by BohumilB »

Připojuji se k návrhu - potřebuji frontu po kopírování .... třeba volbou Kopírovat hned nebo Kopírovat ve frontě - třeba zvolitelnou po F5-ce na nějaké horke pismenko, nebo se sipkou presunout a odEntrovat... 8)

Post Reply