Meno virtualneho disku

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
ja_ja
Posts: 4
Joined: 09 Aug 2017, 10:34

Meno virtualneho disku

Post by ja_ja » 09 Aug 2017, 11:03

Zdravim. Pouzivam bezne vacsie mnozstvo virtualnych diskov (subst). Kazdy mozem nejako pomenovat.
V exploreri je potom vysledok napr:
explorer.PNG
explorer.PNG (5.94 KiB) Viewed 2979 times
No Salamander toto pomenovanie zobrazit nevie:
salam.png
salam.png (2.79 KiB) Viewed 2979 times
Ak mate tychto diskov viac (a navyse sa casto menia podla potreby), velmi by pomohla tato informacia. Dakujem.

ja_ja
Posts: 4
Joined: 09 Aug 2017, 10:34

Re: Meno virtualneho disku

Post by ja_ja » 30 Oct 2019, 10:54

Zdravim. Neviem nakolko je toto tazke implementovat... Fakt to nejde? Dik.

User avatar
Gtein
Translator
Translator
Posts: 72
Joined: 08 Mar 2009, 09:15
Contact:

Re: Meno virtualneho disku

Post by Gtein » 30 Oct 2019, 13:36

Já mám pojmenování funkční.

ja_ja
Posts: 4
Joined: 09 Aug 2017, 10:34

Re: Meno virtualneho disku

Post by ja_ja » 07 Nov 2019, 09:49

zdravim, mam v.4.0(x64) a nejde to. ale pozor na to, ako mate disky pomenovane. samozrejme ze ak mate fyzicky disk nejako pomenovany, tak to ide, napr: C - "system", D - "data". vtedy sa mena zobrazia pekne.

jakmile ale mate z nejakej cesty napr. na disku D (D:\movies) vytvoreny virtualny disk X, a chcete ho premenovat, nesmiete mat pomenovany disk D. treba odstranit jeho meno (inak X nepomenujete), vtedy sa vam zobrazi ako "Local Drive". ked potom pomenujete X napr "movies", mate: C - "system", D - "Local Drive", X - "movies". ale salamander to nezobrazi takto (explorer ano), ale oba D aj X su "Local Drive". to je presne, ako na obrazkoch v mojom povodnom poste...

ja pracujem s perforce-om a mam takychto diskov niekedy aj 10 (kazda branch ma svoj virtualny disk). a relativne casto ich obmienam. pamatat si vzdy na ktorom disku mam co, je teda celkom narocne. tu by mi taka vec pomohla ako sol. teraz pre kontrolu vzdy musim otvorit explorer a pozriet sa, na ktorom disku je ktora branch a potom uz pracujem so salamandrom

Post Reply