Divné chování TAB po Alt+F1

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.

Jaké chování očekáváte od klávesy TAB po Alt+F1 (menu výběru disků)

Rotovat jen mezi položkami, které nemají klávesovou zkratku (současný stav)
2
100%
Rotovat mezi všemi položkami
0
No votes

Total votes: 2

zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Divné chování TAB po Alt+F1

Post by zarevak »

Dobrý den,
po zmáčknutí Alt+F1 je zobrazen seznam disků, pluginů a hotpath. Klávesa Tab však cykluje pouze mezi položkami bez klávesových zkratek - nevím, zda toto je nějaké sofistikované chování Salamandera nebo chybka. Osobně mi to přijde nelogické... Možná je to však užitečné, než cyklovat mezi všemi 27 položkami.
Ether

Post by Ether »

Pro lidi, co používají 'Alt+F1', ';' (tj. alt plus ef jedna a pak středník) a podobné, je dobré mít možnost se dostat k těm položkám, co zkratku nemají. Toho se dá dosáhnout šipkami nahoru a dolů (cyklování všemi položkami) nebo Tabem (cyklování těmi, které nemají zkratku; o téhle funkci jsem ani nevěděl). Předělat Tab tak, aby se choval stejně jako šipky, nedává moc smysl.
Ελληνικά rulez.
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by zarevak »

Teď jsem si všiml větší nesrovnalosti: nefunguje Shift+Tab! (Mělo by přesouvat proti směru normálního Tab jako všude jinde)
Ether

Post by Ether »

zarevak wrote:nefunguje Shift+Tab!
Taky jsem si všiml, ale nevěnoval jsem tomu pozornost. Na druhou stranu, asi je to chyba.
Ελληνικά rulez.
Post Reply