Stepan wrote:To, že takové chování musí být volitelné je bez debat. Otázkou je jaké bude výchozí nastavení...
Jenom aby bylo úplně jasno. Neměl jsem nic proti přepínači, jenom jsem chtěl vysvětlit, že na takovém chování nevidím nic matoucího, ale Stepan na to kápnul s tím PE viewerem líp. Jsem rád, že jsme se shodli
Heh. Rozhodl jsem se trochu oživit toto staré vlákno. Zrovna jsem se koukal na pár zástupců a napadlo mě, že by se mohl vytvořit plug-in pro prohlížení .lnk souborů (něco jako Multimedia Viewer). A nevidím žádný důvod, proč by potom v prohlížecím okně nemohl být příkaz pro prohlídnutí cíle souboru, případně s dalším příkazem pro zaměření cíle v panelu. Tato koncepce by podle mě usnadnila správu zástupců (kupř. nabídka Start) a přitom přidala funkcionalitu žádanou v tomto vlákně.
Vím, že SDK už mám k dispozici, a teoreticky si můžu takový plug-in vytvořit sám, ale na svou obhajobu musím říct, že s Visual C nemám žádné zkušenosti. Takže tento nápad deleguju některému z aktivnějších jedinců.
ether wrote:Zrovna jsem se koukal na pár zástupců a napadlo mě, že by se mohl vytvořit plug-in pro prohlížení .lnk souborů (něco jako Multimedia Viewer). A nevidím žádný důvod, proč by potom v prohlížecím okně nemohl být příkaz pro prohlídnutí cíle souboru, případně s dalším příkazem pro zaměření cíle v panelu. Tato koncepce by podle mě usnadnila správu zástupců (kupř. nabídka Start) a přitom přidala funkcionalitu žádanou v tomto vlákně.