Altap Salamander 2.5 RC3 je k dispozici
-
-
- ALTAP Staff
-
- ALTAP Staff
-
-
Skutečně to vypadá jinak. IMHO to předešlé bylo přehlednější.
Last edited by David Grudnik on 13 Apr 2007, 23:04, edited 1 time in total.
-
Změnil se dafault font z MS Sans Serif na Tahoma. Při zadání původního fontu je vykreslování stejné (tedy nedošlo k pixelovým posunům, opravdu jen změna fontu).cincura.net wrote:tak mi pripada, ze SS vykresluje panely v trochu jinych fontech. Je to tak?
Nastavit si jiný (resp. starý) je otázka minuty. Nevidím v tom problém.
EDIT: Ke změně písma (nebo jen kerning?) došlo i v user menu baru. Ale na první pohled to není znatelné => neruší, nevypadá jinak. A tam mají nová písmena (či mezery) menší šířku, takže se tam vejde více nápisů (osobně nevyužiji, ale kvituji jako plus, kdo ví, třeba někdy).
Last edited by Datalog on 13 Apr 2007, 23:18, edited 1 time in total.
-
- ALTAP Staff
-
-
Nic o pixelovych posunech jsem nepsal. Psal jsem hned o fontu. Nepidil jsem se po tom, jak se to zmenilo, ale jen zda-li. Mel jsem proste jen jiny pocit.Datalog wrote:Změnil se dafault font z MS Sans Serif na Tahoma. Při zadání původního fontu je vykreslování stejné (tedy nedošlo k pixelovým posunům, opravdu jen změna fontu).cincura.net wrote:tak mi pripada, ze SS vykresluje panely v trochu jinych fontech. Je to tak?
Me to nevadi, behem par hodin to clovek nebude vnimat.Datalog wrote: Nastavit si jiný (resp. starý) je otázka minuty. Nevidím v tom problém.
Jiri {x2} Cincura
Jj, to měla být spíše reakce-rada na "David Grudnik".cincura.net wrote: Nic o pixelovych posunech jsem nepsal. Psal jsem hned o fontu. Nepidil jsem se po tom, jak se to zmenilo, ale jen zda-li. Mel jsem proste jen jiny pocit.
Mně to vadilo, u Tahoma mi přišla efektivní velikost menší, hůře čitelná, při stejné výšce řádku. Ale protože si tam mohu vrátit původní (což jsem udělal), tak v tom také nevidím problém.cincura.net wrote:Me to nevadi, behem par hodin to clovek nebude vnimat.
-
Aha, podle toho quotovani me to zmatlo.Datalog wrote:Jj, to měla být spíše reakce-rada na "David Grudnik".
Ja to jeste vnimam, sice mi to nevadi v citelnosti, ale netaha me to tak za oci jako prvne. Myslim, ze zitra uz o tom nebudu vedet a asi i plno ostatnich to "prekousne" bez mrknuti.Datalog wrote:Mně to vadilo, u Tahoma mi přišla efektivní velikost menší, hůře čitelná, při stejné výšce řádku. Ale protože si tam mohu vrátit původní (což jsem udělal), tak v tom také nevidím problém.
Jiri {x2} Cincura
Ja som v prvy moment rozmyslal, ze co je take "ine" pri prvom pohlade na novu verziu. Osobne tahomu pouzivam (pre inych je to vecou zvyku).
Narazil som len na jeden problem pri instalacii a to konflikt salamext.dll
Aj ked bola RC2 zatvorena, extension "vysela" v systeme na explorer.exe
Installer ju nevedel prepisat v existujucom adresari.
(mam ten blby zvyk davat salamander do toho isteho adresara).
Installer by mal shellextension najprv odregistrovat.
Narazil som len na jeden problem pri instalacii a to konflikt salamext.dll
Aj ked bola RC2 zatvorena, extension "vysela" v systeme na explorer.exe
Installer ju nevedel prepisat v existujucom adresari.
(mam ten blby zvyk davat salamander do toho isteho adresara).
Installer by mal shellextension najprv odregistrovat.