atributy
atributy
Jak správně nastavit skryté atributy aby se mi zase zobrazovaly?Třeba složka Doc.and.Sat-user.Mám tam jen 3 složky,u atributů není nic nebjen R,A.Pokud kliknu prozkoumat mám tam 7 složek.Pokud zruším v Salamanderu nastavení skrýt skryté soubory rozbalí se samo vše.U skrytých atributů je H,R,S.Chci aby se mi zobrazovaly ty složky s atributem u nich je S.Co ve vlastnostech atributů nastavit?A obráceně,u některých je S ale nechci je zobrazovat.Dík
Re: atributy
Co se týče atributů, tak salamander na požádání skrývá pouze skryté soubory a to pomocí Ctrl+H.Pepík wrote:Jak správně nastavit skryté atributy aby se mi zase zobrazovaly?
Skrývání souborů s ostatními atributy není řešeno a ani není žádoucí, aby souborový manažer nějaké soubory skrýval. Lze však upravit jejich vzhled, a to v konfiguraci salalmandera Menu - Configuraion... v sekci Colors, např. hidden files jsou v defaultu lehce zašelé.
Něco jiného je Filtr zobrazení souborů, kde si lze nastavit skrytí, v daný okamžik, skupiny nějakých souborů na základě uživatelsky definovaného filtru pro konkrétni panel. Nabídku pro Filtr si lze zavolat pomocí Ctrl+12.