Fórum - Příspěvky

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
PepaR
Posts: 195
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Fórum - Příspěvky

Post by PepaR »

Asi jsme otravný, ale měl bych další návrh týkající se fóra. nešlo přidat možnost vyhledat či zobrazit všechny příspěvky, v nichž uživatel figuruje? Nemám totiž pak přehled zda mi někdo na některý z nich odpověděl či ne.

Nebo přidat možnost zorazení Aktivních témat obdobně jako je tomu na http://www.cadforum.cz/
PepaR
Tomas Kopal
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 132
Joined: 07 Dec 2005, 23:01
Location: Prague, Czech Republic
Contact:

Post by Tomas Kopal »

Abych se priznal, neni mi jasne, o co zadate. Vyhledat prispevky podle autora jde (otevrte si stranku s profilem autora a tam si jednim kliknutim muzete nechat najit vsechny jeho prispevky).
Navic forum zvyraznuje zpravy, ktere jste jeste necetl (pro registrovane uzivatele toto funguje dost spolehlive, pro guesty jen s pomoci cookies, takze zalezi na tom z kolika pocitacu k foru pristupujete).

Toto vam nestaci?

P.S. - Prosim pochopte, ze toto forum povazujeme za dulezitou sluzbu uzivatelum, ale je to stale jen sluzba, nikoli primarni produkt. Pokud pro vami pozadovanou funkcionalitu existuje reseni (viz. http://www.phpbb.com/mods/) a je pouzitelne na nasem foru, pak muzeme uvazovat o jeho nasazeni. Neminime vsak ztracet cas implementaci novych funkci do phpbb fora.
PepaR
Posts: 195
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR »

Děkuji za info, položky jsem si v profilu nevšiml. Chapu, že to není primární produkt, jen se mi špatně orientovalo a chyběl mi seznam diskuzí, kde jsem přispíval tzn. obdobně jako tomu je na http://www.ce4you.cz, které je taktéž založeno na phpbb.
PepaR
Post Reply