Zobrazení logu ftp v command line

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
ino

Zobrazení logu ftp v command line

Post by ino »

Ahoja, mám takový nápad.
Při připojení na ftp je command line zašedlý - nešlo by do něj přesměrovat výpis logu, který by tak byl velice pohodlně dosažitelný, na jedno kliknutí by se rozbalil...

co vy na to?
zarevak
Plugin Developer
Plugin Developer

Post by zarevak »

Spíš než log bych uvítal využití coomand line k zasílání FTP příkazů (s výchozím nastavením checkboxů ze "Send FTP Command" dialogu)
Přijde mi více logické posílat do command line příkazy FTP než zde hledat nějaký log.
SelfMan

Post by SelfMan »

zarevak wrote:Spíš než log bych uvítal využití coomand line k zasílání FTP příkazů (s výchozím nastavením checkboxů ze "Send FTP Command" dialogu)
Přijde mi více logické posílat do command line příkazy FTP než zde hledat nějaký log.
Osobne si myslim, ze je to celkom dobry napad...
*thumbs up*
Tomáš Rajnoha

Post by Tomáš Rajnoha »

zarevak wrote:Spíš než log bych uvítal využití coomand line k zasílání FTP příkazů (s výchozím nastavením checkboxů ze "Send FTP Command" dialogu)
S tím bych souhlasil, to je dobrý nápad !
Já tam vidět log, tak hlásím chybu :lol: (nic proti tomu nápadu, jen to byl můj názor :!: )
Mnoho úspěchů a hezký den přeje
Tomáš Rajnoha
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff

Post by Jan Rysavy »

Command Line je v FTP pluginu zakázaná, protože jsme potřebovali dodatečné volby, viz "Send FTP Command".

Použít Command Line pro log nám nepřipadá koncepční řešení. Zvažujeme zavedení "Plugin Bar", která by měnila obsah podle právě aktivního pluginu v panelu a poskytla snadnější přístup k jeho příkazům.
ino

Post by ino »

Jan Rysavy wrote:Command Line je v FTP pluginu zakázaná...
Právě, je úplně bez užitku
Jan Rysavy wrote:Použít Command Line pro log nám nepřipadá koncepční řešení.
rozumím...
Jan Rysavy wrote: Zvažujeme zavedení "Plugin Bar"...
tak na to se taky těším.
Post Reply