Chyba při prohlížení soborů s příponou .html, .jpg, .mp3

Hlášení chyb a problémů programu Altap Salamander. Buďte, prosím, ve svých popisech co nejpodrobnější a vytvořte pro každý incident nový příspěvek. Nevkládejte programem generovaná hlášení o pádu programu, pošlete je e-mailem.
Lukáš Krchňák

Chyba při prohlížení soborů s příponou .html, .jpg, .mp3

Post by Lukáš Krchňák »

Stále se mi stává, že při prohlížení(F3) soborů s příponou .html, .jpg, .mp3 a tak dál, se mi místo zobrazení internetové stránky, obrázku, nebo náhledu idtagu, zobrazí výpis obsahu souboru, v podstatě jako při stisku klávesy (F4). Pomůže nové spuštění Salamanderu a vše funguje normálně. Tuto chybu už pozoruju snad od první betaverze...setkal se již někdo s tímto problémem? Díky.
Jan Rysavy
ALTAP Staff
ALTAP Staff
Posts: 5231
Joined: 08 Dec 2005, 06:34
Location: Novy Bor, Czech Republic
Contact:

Post by Jan Rysavy »

Zkuste prosím toto: pro soubor Program Files\Servant Salamander 2.5 RC1\SALAMAND.EXE napočítejte kontrolní součet MD5 (pomocí příkazu Plugins > Checksum > Calculate CRC/MD5 Checksums).

Pokud MD5 není E7D494C1AB00A4402BDBCC3049664993 (platí pouze pro verzi 2.5 RC1), máte porušeného Salamandera a měl byste ho přeinstalovat. Před novou instalací není třeba tu starou odinstalovat.

Pokud to není tento případ, dejte nám prosím vědět.
Tomáš Rajnoha
Posts: 109
Joined: 29 Jan 2006, 18:02
Location: Chrastava, Czech Republic
Contact:

Post by Tomáš Rajnoha »

Dobrý den
To je zváštní, to se mi ještě nikdy nestalo...
Mimochodem, Honzo, myslíš, že by pan Krchňák měl každou betaverzi špatně nainstalovanou ? :lol: Ale jinak souhlasím, špatně nainstalováno by to mohlo být..
Mnoho úspěchů a hezký den přeje
Tomáš Rajnoha
Post Reply