PictView plugin a počet prohlédnutých obrázků

Vítáme všechny návrhy na nové funkce a vylepšení programu Altap Salamander. Pro každý návrh prosím vytvořte samostatný příspěvek.
Stepan
Posts: 32
Joined: 03 Jan 2006, 16:38

PictView plugin a počet prohlédnutých obrázků

Post by Stepan »

Je tak skvělý, že jej používám pro prohlížení fotografii, když je někomu ukazuju (např. místo XnView), ale ocenil bych kdyby mě nějakým způsobem informoval o tom jak jsem s prohlížením daleko:

počet_prohlídnutých/počet_všech

nebo něco na ten způsob.
Díky
User avatar
jis
Posts: 451
Joined: 27 Jan 2006, 23:14
Location: Prague, Czech Republic

Re: PictView plugin a počet prohlédnutých obrázků

Post by jis »

Souhlasím. V tomto se chová stejně jako defaultní XP prohlížeč Windows Picture and Fax Viewer :(
Altap Salamander fan since 1998
PepaR
Posts: 195
Joined: 09 Dec 2005, 18:48
Location: Brno, Czech Republic

Post by PepaR »

Taky bych to uvítal, nemá cenu z PictVieweru dělat nový Irfan Viewer, ale nahoře v záhlaví by mohl být volitelný řádek, který by mohl mít konfigorovatelný font, barvu, velikost a případné zobrazení/nezobrazení.

Třeba toto zobrazení je užitečné ve Full Screen módu, ale v klasickém zobrazení je k ničemu. Nicméně někomu může vadit i text ve FullScreen módu.

Možná by nebylo naškodu to udělat jako proměnnou %cesta% / %poradi_obrazku% - %pocet_obrazku%, ale to již není v mých silách.

Otázka další: Bude PictViewer podporovat prezentační mód? Tzn. jen navolím čas po jakém se mají fotky načítat jedna za sebou a nemusím pak klikat mezerníkem (přeci jen, člověk je tvor líný ;).
PepaR
User avatar
AD7
Posts: 566
Joined: 28 Jan 2006, 16:21

Pridavam svoj hlas

Post by AD7 »

I ked pouzivam XnView, obcas by sa mi hodilo. Zatial to riesim tak, ze si oznacim Insertom subor a cez Alt-Tab si pozriem v okne Salamandera, kde asi som, pouzivam napr. ked prezeram viac ako 30-40 obrazkov v jednom adresari.
Post Reply